Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 14

Orai.lt: daugiau snigs rytiniuose rajonuose

Šeštadienio dieną Lietuvos orus lems žemo slėgio laukas, nešantis gausesnius kritulius į rytinius šalies rajonus. Daugiausia snigs ar kris šlapdriba. Vakarinėje šalies pusėje krituliai pasitaikys ne visur, bus menkesni ir truks trumpiau.
Vilniuje penktadienį gausiai sninga
Sniegas Vilniuje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kraštiniuose vakariniuose rajonuose tikimasi ir pragiedrulių. Vėjas bus gana silpnas, pirmoje dienos pusėje rytiniuose rajonuose pūs iš pietų, o vėliau kaip ir Vakarų Lietuvoje pasisuks iš šiaurės vakarų. Temperatūra pasiskirstys nuo 2 laipsnių šilumos iki 3 laipsnių šalčio.

Sekmadienį bus debesuota, naktį toliau gana intensyviai snigs rytiniuose rajonuose, Vakarų Lietuvoje protarpiais praslinks nedidelis sniegas, pajūryje šlapdriba. Daug kur pasnigs ir dieną, bet jau negausiai. Vakarų, dieną pietvakarių vėjas pūs vidutiniu greičiu. Naktį oras atšals iki 1-6 laipsnių šalčio, dieną termometrai rodys nuo 2 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos.

Pirmadienį sniego bus nedaug, nors debesys dar bus tankūs. Vėjas pūs nestipriai. Temperatūra naktį kris iki 2-7 laipsnių šalčio, dieną šaltis sušvelnės iki 0-3 laipsnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius