-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 19

Orai.lt: laukia vėjuotas savaitgalis

Penktadienį į Lietuvą naujas Atlanto ciklonas atnešė labai šiltą orą. Nakties metu temperatūra kilo, o diena prognozuojama labai šilta. Dienos metu termometrai rodys net 4–9 laipsnius šilumos. Bet šią šilumą lydės lietus. O lietaus debesis plukdys gūsingas pietvakarių vėjas, kurio gūsiai kai kur sieks 15–18 m/s.
Neris
Neris / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Šeštadienį šilumą keis jau šaltesnis oras. Dangus bus apniukęs ir protarpiais prognozuojami krituliai visoje šalyje. Nakties metu daugiausia lis, tačiau dieną lietų jau pradės keisti šlapios snaigės. Dar labiau sustiprės pietvakarių vėjas, naktį vietomis, o dieną jau daug kur jo gūsiai sieks 15–20 m/s, o prie jūros iki 24 m/s. Keliaujant šaltesniam orui nakties ir dienos temperatūra mažai skirsis: naktį bus 0–5, dieną 1–6 laipsniai šilumos.

Sekmadienį jau danguje atsiras pragiedrulių, tačiau kritulių, daugiausia šlapių snaigių pavidale ir daug kur laukiama. Pietvakarių vėjas dieną keis savo kryptį į šiaurės vakarų, tačiau toliau bus gūsingas. Nakties metu termometrai rodys nuo 4 laipsnių šilumos iki 1 šalčio, o dieną prognozuojama 0–5 laipsniai šilumos.

Pirmadienio naktį vakarinius rajonus, dieną jau visą šalį apgobs naujo Atlanto ciklono debesys. Tačiau naktis dar bus šalta, kai visur išskyrus pajūrį prognozuojama neigiama temperatūra iki 5 laipsnių šalčio. Todėl pirmadienio dieną skubantys į darbą turės būti atidūs, bus slidu. Vėl iš pietvakarių pasisukęs vėjas bus gūsingas, nakties metu kai kur, dieną daug kur gūsiai sieks 15–20 m/s. Atslinks šiltesnis oras ir dieną termometrai rodys 2–7 laipsnius šilumos.

Antradienį vėjas rims, tačiau kritulių sulauksime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius