Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 01

Orai.lt: Maloniai stebins šiluma

Šeštadienį nestiprus pietinių krypčių vėjas į Lietuvą neš šiltas orų mases. Įdienojus temperatūra pakils iki 5-9, kai kuriuose pietvakariniuose rajonuose yra tikimybė, kad gali palepinti ir 10 laipsnių šiluma. Tačiau vairuotojai turėtų būti budrūs, nes bet kurioje kelio atkarpoje gali pasirodyti rūkas. Be to, kai kur palynos. Didžiausia nedidelio lietaus tikimybė yra šalies vakarinėje pusėje.
Ruduo Kaune
Ruduo Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Sekmadienį skubančius į kapines irgi maloniai stebins šiluma. Jau naktį temperatūra žada būti teigiama – 0-5, o arčiau jūros ir iki 8 laipsnių šilumos. Aukščiausia temperatūra dieną pasieks 6-11 laipsnių šilumos. Išliks nestiprus pietinių krypčių vėjas. O kartu naktį išliks ir palankios sąlygos vietomis formuotis rūkams. Tačiau išeidami iš namų nepamirškit skėčių. Nes kai kuriose vietovėse ketina pakrapnoti nedideli lietūs. 

Pirmoje naujos savaitės pusėje šiluma iš Lietuvos niekur nesitrauks. Netgi bus dar šilčiau. Naktimis temperatūra pasvyravusi tarp 2-7, prie Baltijos jūros apie 8 laipsnius, dieną kops link 8-12 laipsnių šilumos. Žymesnio lietaus nenumatoma. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius