Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 15

Orai.lt: šalčio gniaužtai vis stiprės

Trečiadienio popietę arčiau Lietuvos pasistūmėję šiltojo atmosferos fronto debesys žers sniegą į pietrytinę šalies pusę, šiek tiek užkabins ir centrinius respublikos rajonus. Vėjas pūs iš šiaurės rytų, 5–10 m/s. Temperatūra išliks neigiama: tarp 1–5 laipsnių šalčio. Reikėtų pasisaugoti po sniegu pasislėpusio plikledžio.
Nuo šalčio veidus užsidengę žmonės Mineapolyje
Nuo šalčio veidus užsidengę žmonės / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ketvirtadienį ir penktadienio naktį mūsų orus lems nuo Šiaurės Europos anticiklono link mūsų nutįsusi aukštesnio slėgio juosta. Slėgiui kylant, dangus giedrysis, sniego tikimybė bus menka. Pūs nestiprus rytinių krypčių vėjas. Dar labiau suintensyvės šaltis. Ketvirtadienio naktį temperatūra kris iki 8–13 laipsnių šalčio, dieną laikysis 4–9 laipsnių šaltukas. Penktadienio naktį prognozuojamas jau 10–15 laipsnių šaltis.

Penktadienio dieną dėl iš vakarų artėjančio ciklono padaugės debesų, o pietvakariniuose rajonuose jau ir pasnigs. Pūs šaltas ir gana stiprus pietryčių vėjas. Šaltis trauktis nežada: dieną bus net 6–11 laipsnių žemiau nulio.

Savaitgalį orai permainingi: šeštadienį pasnigs, o sekmadienį sniego tikimybė jau maža. Pūs stiprokas pietryčių vėjas. Šalčio gniaužtai nesilpnės, tad orai taps labai žvarbūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius