Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 29

Orai.lt: savaitgalis bus sausesnis ir šiltesnis

Penktadienį į Lietuvą visą savaitę orus nešęs ciklonas dar labiau silps. Nors vis dar lietus prognozuojamas daugelyje rajonų, jis bus trumpesnis, retesnis ir silpnesnis. Toliau vietomis bus palankios sąlygos perkūnijai formuotis. Vakarų, šiaurės vakarų vėjas taip pat jau bus ramesnis. Oras bus nežymiai šiltesnis nei ketvirtadienį, prognozuojama 16–20 laipsnių šilumos.
Daugelis vilniečių mėgsta ilsėtis prie Baltojo tilto
Parke / Jūratės Morkūnaitės nuotr.

Šeštadienį Lietuvą turėtų pasiekti aukštesnio slėgio sritis. Jei ir palis, tai tik kai kur, daugiausia šiaurės rytiniuose rajonuose ir trumpai. Naktį vietomis susidarys rūkas. Šiaurinių krypčių vėjas dar labiau rims. Naktis bus vėsi – 6–11 laipsnių šilumos ir tik pajūryje 12–14, tuo tarpu dieną prognozuojama 17–21 laipsniai.

Sekmadienį prie pietinių rajonų priartės nauja kritulių juosta, ten kai kur trumpai palis. Vėjas suks iš šiaurės rytų, rytų ir bus vidutinio stiprumo. Naktį oras vės iki 6–11 laipsnių šilumos ir tik pajūryje bus keliais laipsniais šilčiau, dieną šils iki 17–22 laipsnių.

Pirmadienio naktis bus apniukus ir lietinga daugelyje rajonų. Tačiau dieną dangus giedrės ir, jei palis, tai tik kai kur pietvakariniame šalies pakraštyje. Vėjas rytų, pietryčių, 3–8 m/s. Temperatūra naktį bus 7–12, pajūryje 13–15 laipsnių šilumos, dieną prognozuojama 17–22 laipsnių. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius