Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 15

Orai.lt: šventinis savaitgalis – šaltas ir su krituliais

Šeštadienį dieną iš vakarų artės naujas ciklonas, tačiau jo kritulių debesys Lietuvą pasieks tik po vidurdienio ar vakare. Bus debesuota su pragiedruliais.
Lietus
Lietus / 123rf.com nuotr.

Nedidelis lietus, o kai kur ir viena kita šlapia snaigė, pasirodys daug kur, bet daugiausia antroje dienos pusėje. Pūs besikeičiančios krypties, 5-10 m/s, vėjas. Oras sušils iki 5-10 laipsnių šilumos.

Sekmadienio naktį visai šalia Lietuvos praslinks ciklono centras. Daug kur kris krituliai, daugiausia šlapdriba, o kai kur krituliai bus smarkūs. Pūs nestiprus besikeičiančios krypties vėjas. Temperatūra naktį svyruos apie 0 laipsnių.

Dieną ciklonas trauksis, o pasisukus šiaurės vakarų, šiaurės vėjui į šalį plūs dar šaltesnis oras. Daug kur numatomi trumpi krituliai. Vėjas sustiprės iki 8-13 m/s, o vietomis 15-18 m/s. Veržiantis šaltesniam orui, aukščiausia temperatūra dieną pakils tik iki 2-7 laipsnių šilumos.

Pirmadienio naktį daugės pragiedrulių, nedidelių kritulių bus tik vietomis, aprims žvarbus šiaurės vėjas. Naktį daug kur atšals iki 1-6 laipsnių šalčio.

Dieną taip pat bus pragiedrulių, bet trumpi krituliai pasirodys daug kur. Pūs nestiprus šiaurės vėjas. Oras dieną sušils tik iki 2-7 laipsnių šilumos.

Artėjant savaitės viduriui kritulių mažės. Naktimis šals, o dienomis temperatūra po truputį kils.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius