-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 20

Po vasariško savaitgalio vis tvirčiau įžengs rudeniški orai

Sinoptikai sako, kad šis savaitgalis greičiausiai taps paskutiniu šiais metais, kuomet dar džiaugsimės šiltais, saulėtais, vasariškais orais. Vėliau teks susitaikyti su vis labiau vėstančiais orais. .
Dviračiai
Prie jūros / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip LTV laidoje „Šiandien“ kalbėjo meteorologas Silvestras Dikčius, nors šiuo metu orai, lyginant su buvusiais karščiais, atvėso, iš tiesų artėjame prie normalios, įprastos rugpjūčio pabaigai temperatūros. Karščiai į Lietuvą jau turėtų nebegrįžti, tačiau meteorologas teigia, kad bent šį savaitgalį dar galime pasidžiaugti maloniais, šiltais orais. Šeštadienis bus saulėtas, temperatūra sieks 20-25 laipsnius, palyti gali nebent šiaurinėje šalies dalyje.

Sekmadienį turėtų išsilaikyti panaši temperatūra, tačiau trumpi lietūs vietomis su perkūnija numatomi jau didesnėje šalies teritorijoje.

Anot meteorologo, nuo pirmadienio rudeniški orai vis tvirčiau žengs į Lietuvą. Pirmadienis dar išliks šiltas, tačiau lietaus bus daugiau, o nuo antradienio kasdien vis labiau vės, lietaus sulauksime kasdien. Naktimis temperatūra sieks 10-15, dienomis 14-19 laipsnių šilumos. Kitas savaitgalis, anot S.Dikčiaus, jau bus tikrai rudeniškas.

Kol kas meteorologas nenorėjo prognozuoti, kokia bus rugsėjo pirmoji, tačiau pagal išankstines prognozes rugsėjis numatomas palyginus šiltas.

Daugiau informacijos apie orus
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius