Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

90-metį buvusį Lenkijos prezidentą Wojciechą Jaruzelskį žmona apkaltino neištikimybe

Buvusio Lenkijos prezidento generolo Wojciecho Jaruzelskio žmona pagrasino skyrybomis, kadangi įtaria savo vyrą užmezgus meilės romaną su savo 50 metų slauge. Tokią informaciją pateikė bulvarinių naujienų portalas „Super Express“, kurį cituoja lenta.ru.
Wojciechas ir Barbara Jaruzelskiai 1989 metais
Wojcechas ir Barbara Jaruzelskiai 1989 metais / AFP/„Scanpix“ nuotr.

84 metų Barbara Jaruzelska įtaria savo 90 metų vyrą meilės romanu su slauge Margarita W. Kaip pasakoja generolo žmona, kartą ji užtiko savo vyrą su slauge gana intymioje situacijoje – moters galva esą buvo po W.Jaruzelskio antklode.

Be to, B.Jaruzelska yra įsitikinusi, kad slaugė elgiasi netinkamai, vagia iš jų namų alkoholį ir domisi tik pinigais. Todėl ji jau prieš keturis mėnesius parengė skyrybų dokumentus. Moteris taip pat pabrėžė, kad šis incidentas su slauge tapo pirmąja jų šeimyninio gyvenimo, besitęsiančio daugiau nei 50 metų, krize. Tačiau vyras esą nesutinka skirtis.

Wojciechas ir Barbara Jaruzelskiai susituokė 1960 metais, jie turi dukrą ir anūką. Vyrui prieš trejus metus diagnozuotas vėžys, nuo tada jis daug laiko praleidžia ligoninėse. Dėl savo ligos buvęs Lenkijos vadovas neprivalo dalyvauti ir teismo posėdžiuose – 2007 metais jis apkaltintas neteisėtai šalyje įvedęs karinę padėtį 1981 metais ir ėmęsis represijų prieš opozicijos atstovus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius