Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amerikiečiai ketina paviešinti mirusio Osamos bin Ladeno nuotraukas

CŽV vadovas Leonas Panetta sako, kad, jo nuomone, netrukus bus paviešinta mirusio Osamos bin Ladeno nuotrauka, tačiau galutinį sprendimą dėl to turi priimti Baltieji rūmai, praneša CNN.
Osama bin Ladenas (1988 m.)
Osama bin Ladenas (1988 m.) / AFP/„Scanpix“ nuotr.

L.Paneta sakė, kad kol kas sprendimas dėl nuotraukos paviešinimo nėra priimtas, tačiau visi sutinka, jog tai yra labai svarbu.

O.bin Ladeno nuotraukos paviešinimas galėtų įtikinti abejojančius, kad ieškomiausias pasaulio teroristas iš tiesų nebegyvas. Tačiau Jungtinės Valstijos nerimauja, kad tai taip pat gali iššaukti musulmonų pyktį.

Pareigūnai teigia, kad vienoje iš nuotraukų aiškiai matyti žuvusio O.bin Ladeno veidas, tačiau ši fotografija apibūdinama kaip „baisi.“ CNN skelbia, kad šioje nuotraukoje matyti O.bin Ladeno galva su kulkos palikta mirtina žaizda, suniokotos abi akys. Pareigūnai perspėja, kad ši nuotrauka vargu ar galės būti publikuojama pirmuosiuose laikraščių puslapiuose. Kitose nuotraukose matyti O.bin Ladeno slėptuvės šturmas, jo laidojimas jūroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius