Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amerikietė aštuonetuko motina baiminasi, kad negaus savo vaikų

Kalifornijoje gimusio aštuonetuko motina televizijos laidos vedėjui ir psichiatrui Philui McGraw pasakė bijanti, kad jai nebus leista naujagimių pasiimti iš ligoninės, kol ji neįrodys galinti jais pasirūpinti.
Aštuonetukas
Aštuonetukas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Vaikai

Psichologinės laidos vedėjas, P.McGraw trečiadienį paskelbtame interviu laikraščiui „Los Angeles Times“ sakė, kad Nadya Suleman dieną prieš tai kalbėdama su juo telefonu neslėpė savo susirūpinimo.

N.Suleman greitai tapo pajuokos objektu, paaiškėjus, kad ji yra bedarbė, išsiskyrusi šešių vaikų mama, gyvenanti kartu su motina pastarosios trijų miegamųjų name, kai po apvaisinimo mėgintuvėlyje sausio 26 dieną pagimdė aštuonetuką.

N.Suleman greitai tapo pajuokos objektu, paaiškėjus, kad ji yra bedarbė, išsiskyrusi šešių vaikų mama, gyvenanti kartu su motina pastarosios trijų miegamųjų name, kai po apvaisinimo mėgintuvėlyje sausio 26 dieną pagimdė aštuonetuką.

33-ejų N.Suleman taip pat pripažino, kad ji gauna maisto talonus ir nedarbingumo pašalpas už tris savo vyresnius vaikus, vienas iš kurių serga autizmu, ir kad vienas „draugas“ buvo spermos donoras visiems jos vaikams.

Visuomenės priešiškumas jos atžvilgiu buvo labai stiprus, net grasinta nužudymu, todėl N.Suleman su šešiais vaikais, kurių amžius nuo 2 iki 7 metų, buvo priversta apsigyventi kitoje vietoje.

P.McGraw sakė, kad N.Suleman jam paskambino antradienį po pietų, susijaudinusi po pokalbio su Los Andželo priemiestyje esančio „Kaiser Permanente“ medicinos centro pareigūnais. Čia naujagimių skyriuje iki šiol slaugomas aštuonetukas, gimęs devyniomis su puse savaitėmis pirma laiko.

„Ji man sakė, kad kol ji neturės geresnių gyvenimo sąlygų, tikėtina, kad vaikai nebus jai atiduoti“, – laikraščiui sakė P.McGraw.

Jis pridūrė, kad, pasak N.Suleman, ligoninės valdžia turi kai kurių abejonių dėl jos „gebėjimo pasirūpinti vaikais“, tačiau jis nedetalizavo šių abejonių priežasčių ir kokių normų ji galėtų neatitikti, rašo laikraštis.

P.McGraw jau ėmė interviu iš N.Suleman praėjusią savaitę dviejų dalių laidai, kurios pirmoji buvo parodyta trečiadienį, o antroji – šį ketvirtadienį. Laidos atstovė pasakė, kad tuose pokalbiuose neminimos problemos, kurias N.Suleman aptarinėjo su P.McGraw šią savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius