Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amerikos šunų mylėtojų klubas Obamai siūlosi padėti išsirinkti šunį

Amerikos šunų mylėtojų klubas pasisiūlė naujai išrinktam šalies prezidentui Barackui Obamai padėti tesėti vieną jo rinkiminės kampanijos metu duotą pažadą – kai bus išrinktas prezidentu, padovanos savo dukterims šuniuką.
Kokį šuniuką gaus Obama dukros?
Barackas Obama / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Baltieji rūmai

B.Obama antradienį po pergalės prieš Johną McCainą pakartojo savo pažadą – 10-metei Malia  ir 7-metei Sasha  nupirkti šunį.

„Jūs nusipelnėte šuniuko, kuris keliaus su mumis į Baltuosius rūmus", – sakė B.Obama.

Amerikos šunų mylėtojų klubas pasisiūlė padėti B.Obamai ir jo žmonai Michelle surasti šunį jo dukterims ir paminėjo, kad jų klubo rugpjūtį atlikta apklausa „presidentialpup.com" parodė, kad tinkamiausias jiems šuo būtų pudelis.

Amerikos šunų mylėtojų klubas pasisiūlė padėti B.Obamai ir jo žmonai Michelle surasti šunį jo dukterims ir paminėjo, kad jų klubo rugpjūtį atlikta apklausa „presidentialpup.com„Pudelis buvo pasirinktas iš penkių mažiausiai alergiškų veislių, kurių kiekviena pasižymi išskirtinėmis savybėmis, sąrašo. Kiekviena veislė puikiai tinka alergiškai B.Obamos dukrai", –nurodoma kubo pranešime.

„Tikimės, kad B.Obama atsižvelgs į šios apklausos rezultatus. Pudelio veislės šuo gal ne visada susilaukia pagarbos, kokios yra nusipelnęs, tačiau tai idealus šeimos gyvūnas", – pareiškė klubo atstovė Lisa Peterson.

Klubas taip pat praneša, kad naujasis viceprezidentas Joe Bidenas, kalbama, kad taip sakiusi jo žmona Jill, laimėjęs rinkimus irgi norėtų įsigyti šunį.

„Būčiau laimingas asmeniškai galėdamas Obamai ir Bidenui padėti pasirinkti patikimos veislės šunį", – pareiškė klubo prezidentas Dennis Sprungas.

Dabartinis Baltųjų rūmų šuo Barney  ketvirtadienį rūmų Pietinėje pievelėje įkando į pirštą vienam žurnalistui. Barney mėgdavo žaisti ant vejos su futbolo kamuoliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius