-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amžiaus apiplėšimas: filmuotoje medžiagoje užfiksuota, kaip plėšikai pabėga (video)

Žurnalistams pavyko gauti vaizdus iš amžiaus apiplėšimu vadinamos vagystės, kai plėšikai iš juvelyrinių dirbinių parduotuvės Londone pagrobė brangenybių už 40 mln. svarų sterlingų. Nufilmuotoje medžiagoje matyti, kaip nusikaltėliai išeina iš parduotuvės ir paleidžia šūvį.
Parduotuvė, iš kurios buvo įvykdyta vagystė.
Parduotuvė, iš kurios buvo pavogta juvelyrinių dirbinių. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Plėšimas

Du nežinomi asmenys juvelyrinę parduotuvę „Graff Diamonds“, įsikūrusią Didžiosios Britanijos sostinės Bondo gatvėje, apiplėšė dar rugpjūčio 6 dieną, tačiau tik dabar žurnalistai sužinojo apie šį amžiaus apiplėšimu jau pavadintą nusikaltimą. „Sky News“ pavyko gauti praeivio filmuotą medžiagą, kurioje matyti, kaip plėšikai išeina iš parduotuvės, paleidžia šūvį  ir bėga.

„Sky News“ taip pat pateikia nuotraukas, kuriose matyti, kaip nusikaltėliai įeina į parduotuvę.  Jas galite išvysti čia.

Nuotraukose matyti, kaip du vyrai įeina į parduotuvę. Elegantiškai apsirengę vyriškiai nesunkiai galėjo būti palaikyti pirkėjais, tačiau patekę į vidų išsitraukė ginklus ir paleido mažiausiai du šūvius į grindis. Nusikaltėliai pagrobė 43 pačius vertingiausius dirbinius.

Tai, kas vyko paskui, pavyko nustatyti praeiviui mobiliuoju telefonu nufilmavus iš parduotuvės išeinančius nusikaltėlius. Plėšikai iš parduotuvės išėjo vesdamiesi vieną iš parduotuvės darbuotojų.

Paskui vienas iš jų paleido šūvį, žmonės ėmė bėgti.

Pranešama, kad sprukdami nusikaltėliai pakeitė mažiausiai tris automobilius. Iš parduotuvės jie išvažiavo mėlynu BMW. Šiuo automobiliu plėšikai sugebėjo jau gretimoje gatvėje įsirėžti į taksi. Po to nusikaltėliai metė BMW ir persėdo į sidabrinį „Mercedes“. Dar vėliau jie persėdo į juodą „Ford Galaxy“ arba „Volkswagen Sharan“. Policininkų manymu, šiuos automobilius vairavo dar mažiausiai du nusikaltėlių bendrininkai.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius