Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anot Dmitrijaus Medvedevo, Estijoje, Gruzijoje ir Ukrainoje pasireiškiantys nacistų išpuoliai liudija šių šalių politinį nebrandumą

Masiniai nacistų išpuoliai Estijoje, Gruzijoje ir Ukrainoje liudija apie šių šalių politinį nebrandumą, pareiškė Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas.
Dmitrijus Medvedevas
Dmitrijus Medvedevas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Dėl Estijos, Gruzijos ir Ukrainos man taip pat liūdna, kaip ir jums. Žiūrėti į tai nemalonu ir skaudu, tai liudija šių šalių politinį nebrandumą“, – sakė D.Medvedevas susitikęs Kostromoje su jaunais parlamentarais.

Valstybės vadovas tuo pačiu yra įsitikinęs, kad „ne mūsų reikalas juos kritikuoti, o rinkėjų reikalas – formuoti savo valdžią“.

„Jeigu ta valdžia šoka ant palaikų tų žmonių, kurie kažkada gynė jų šalis, tai mes turime suprasti, koks bus mūsų požiūris į tą valdžią ir atsižvelgiant į tai formuoti savo užsienio politikos prioritetus“, – pabrėžė D.Medvedevas.

Estijos užsienio reikalų ministras Urmas Paetas „neadekvačiu ir smerktinu“ pavadino Rusijos prezidento pareiškimą, esą Estijoje nacistai rengia masinius renginius.

„Rusijos Federacijos prezidento Dmitrijaus Medvedevo teiginiai, kad Estijoje vyksta masiniai nacistų išpuoliai, yra akivaizdžiai neadekvatus ir smerktinas vertinimas, neturintis nieko bendra su tikrove“, – sakė agentūrai BNS U.Paetas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius