Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anot milijardieriaus Michailo Prochorovo, valdžia mėgina juo pasinaudoti, tačiau šitaip reikia elgtis ir su valdžia

Verslininkas Michailas Prochorovas, pareiškęs, kad ketina balotiruotis Rusijos prezidento rinkimuose, mano, kad partijos „Teisingas reikalas“ projektas, kuriam jis vadovavo, buvo uždarytas todėl, kad jis pradėjo rinkti balsus iš „Vieningosios Rusijos“.
Michailas Prochorovas
Michailas Prochorovas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Pasirodo, aš „neefektyviai vadovavau partijai „Teisingas reikalas“, todėl rugsėjį jos neišlaikiau“. Nuostabu tai girdėti, ypač iš protingų žmonių“, – trečiadienį užrašė M.Prochorovas savo tinklaraštyje svetainėje „Živoj Žurnal“.

„Nejaugi kas nors iš tiesų galvoja, kad partijoje įvyko skilimas, ir kažkas iš buvusių kolegų sukilo prieš mane?! Nebūkite naivūs! Mus „nuvertė“ tiktai todėl, kad mes pradėjome „ryti“ „Vieningosios Rusijos“ balsus (kuriai, patys žinote, kas turėjo vadovauti), vadinasi tapome pavojingais ir, kaip pasirodė, nesuvaldomais“, – mano verslininkas.

Milijardierius sakė perskaitęs pirmuosius komentarus internete ir žiniasklaidoje po to, kai paskelbė ketinąs iškelti savo kandidatūrą prezidento rinkimuose.

„Atsiliepimai įvairūs. Vėl spėlioja, kieno projektas esu. Putino? Kremliaus? Amerikos?“, – rašo M.Prochorovas.

„Žinoma, per rinkimus Kremliui esu naudingas. Žinoma, jie nori kažkaip pažaisti su Balotnaja aikšte. Nori suvaidinti demokratiją, kad žmonės „neva turėjo iš ko rinktis“, – rašo verslininkas.

„Visa tai teisybė – valdžia mėgina mus panaudoti savo, visiems gerai suprantamiems, tikslams. Tačiau ir mes pasinaudosime valdžia. Jeigu mes iš tiesų norime ne tik patriukšmauti ir išsiskirstyti, o pagerinti mūsų (iš didžiosios raidės) šalį, mes turime šią valdžią išnaudoti“, – pridūrė M.Prochorovas.

Jo nuomone reikia „pateikti savo požiūrį, suvienyti žmones, pagaliau kovo 4 dieną parodyti valdžiai kiek mūsų, kurie „nė karto“ nebuvo patenkinti tuo, kas vyksta, tų, kurie nori būti išgirsti, tų, kurie laukia permainų“.  „Šalis iš to tik laimės“, – apibendrina M.Prochorovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius