-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Apsvaigino dukterį, kad ši pastotų

JAV Pensilvanijos valstijos Pitsburgo gyventojai buvo pateikti kaltinimai, kai paaiškėjo, kad ši savo 13-metei dukteriai sugirdė alkoholio ir apsvaigino narkotikais, kad moters sugyventinis galėtų ja seksualiai pasinaudoti ir apvaisinti, praneša „Timesonline“.

32-ejų Shana Brown nebegali turėti daugiau vaikų, tačiau labai norėjo susilaukti naujojo širdies draugo 40-mečio Duane’o Calloway kūdikio. Porelė nusprendė pasinaudoti moters paaugle dukra, šiai nieko nė neįtariant.

Moteris apkaltinta sukėlusi pavojų vaiko gerovei, o jos antroji pusė – bandymu išprievartauti.

Duktė papasakojo pareigūnams, kad planą porelė tikriausiai sugalvojo dar gruodžio mėnesį, kai ši nesutiko būti apvaisinta ir ištekėti už D.Colloway. Vėliau vyras net keletą kartų kėsinosi paauglę išprievartauti.

Mergina teigė, kad vieną kartą, išgėrusi „Pepsi“, pasijuto blogai, vėmė ir neteko sąmonės. Atsibudusi pamatė save pusnuogę, o kambaryje buvo motinos draugas. Paauglė mano, kad jai į gėrimą motina pripylė romo.

Trečią kartą, kovo viduryje, ji grįžo anksčiau iš mokyklos, nes prastai jautėsi. Motina dukrą vertė gerti arbatą. Paauglė pasakojo, kad apsimetė mieganti, kol suprato, ką rengiasi daryti motinos draugas.  Laimė, jai pavyko pasprukti iš kambario.

Motinos ir jo sugyventinio auka pasiskundė pareigūnams. Per kratą namuose buvo rastas tuščias romo butelis, vaistų nuo skausmo ir tabletėms traiškyti skirtas prietaisas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius