Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aptikti du „Air France“ lėktuvo keleivių kūnai (atnaujinta 21.21 val.)

Atlanto vandenyne Brazilijos kariškiai aptiko žmonių kūnų ir įvairių nuolaužų, kurios, kaip manoma, priklauso pradingusiam „Air France“ lėktuvui „Airbus A330-200“.
„Air France“ lėktuvas „Airbus A330-200“
„Air France“ lėktuvas „Airbus A330-200“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša CNN, BBC ir kitos užsienio žiniasklaidos priemonės, Brazilijos kariškiai, dirbantys numanomoje lėktuvo avarijos vietoje, paskelbė aptikę du kūnus, bagažo liekanų ir kitų nuolaužų.

Pasak Brazilijos pareigūnų, abu surasti kūnai yra vyrų. CNN žurnalistas, dirbantis Brazilijoje, pabrėžė, kad aptiktos "ne kūnų dalys, o kūnai".

Gelbėtojams taip pat pavyko aptikti „Air France“ lėktuvo bilietą.

„Air France“ lėktuvas dingo pirmadienį skrisdamas iš Rio de Žaneiro į Paryžių. Pareigūnai nežino, kas sukėlė lėktuvo, skridusio per audrų ir turbulencijos ruožą, katastrofą.

Papildyta 20.26 val. Gelbėtojai taip pat praneša toje pat vietoje radę deguonies kaukę iš lėktuvo, o netoliese pastebėta ir daugiau nuolaužų. Taip pat aptikta plūduriuojanti kuprinė su nešiojamuoju kompiuteriu viduje.

Papildyta 21.21 val. BBC praneša, kad toje pat vietoje aptikta mėlyna sėdynė. Bendrovė „Air France“ pagal serijinį numerį tikrina, ar ji – iš pirmadienį pradingusio lainerio.

Kūnai ir nuolaužos aptikti už maždaug 800 km į šiaurės rytus nuo Fernando ne Noronjos salos, priklausančios Brazilijai, netoli tos vietos, kurioje būdamas lėktuvas pasiuntė paskutinius signalus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius