Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Asmenukės su lėktuvo pagrobėju kaina: į viešumą keliama nešvari praeitis

Su oro bendrovės „EgyptAir“ lėktuvą užgrobusiu ir prisiekinėjusiu, kad pilvą yra apsiklijavęs sprogmenimis, vyriškiu asmenukę pasidaręs 26 metų britas, pasirodo, turėjęs reikalų su teisėsauga.
B.Inneso asmenukė
B.Inneso asmenukė
Temos: 2 Asmenukė Egiptas

Kaip skelbia portalas mirror.co.uk, 27-erių Benas Innesas jau buvo „pasižymėjęs“ nepavyzdingu elgesiu – yra užpuolęs studentą ir buvo nuteistas.

Dviprasmė Beno Inneso nuotrauka su pagrobėju Seifu Eddinu Mustafa apskriejo visą pasaulį. Šis vaizdas neprasprūdo ir pro buvusių Jorko universiteto, kur „orlaivio herojus“ studijavo aplinkos mokslus, studentų akis. Pastarieji pasakojo matę, kaip jis universiteto regbio klubo vakarėlyje užpuolė vieną studentą. „Benas įvykdė nusikaltimą“, – atskleidė norėjęs likti anonimu liudininkas.

B.Innesas buvo pripažintas kaltu dėl studento užpuolimo prie vieno Jorko naktinio klubo. Incidentas įvyko 2009-aisiais. Tuomet jis buvo nubaustas 12 mėnesių viešųjų darbų ir tiek pat laiko turėjo nešioti mobilų elektroninį stebėjimo įtaisą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius