Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atšaukta filmo apie Betmeną premjera Paryžiuje

Kompanija „Warner Bros“ atšaukė filmo „Tamsos riterio sugrįžimas“ premjerą Paryžiuje, kuri turėjo vykti penktadienio vakarą. Taip pat atšaukti visi aktorių bei režisieriaus interviu, suplanuoti Prancūzijos sostinėje, rašo Tvn24.pl. Taip nuspręsta po įvykių Denveryje.
Betmenas
Po žudynių Denveryje filmo apie Betmeną premjera atšaukta Paryžiuje. / Kadras iš filmo „Tamsos riteris“

Dauguma filmo kūrybinės grupės narių šiuo metu yra Paryžiuje, kur žvaigždės ketino reklamuoti paskutinę Christopherio Nolano trilogijos apie Betmeną dalį.

Žinia apie žudynes Denveryje kūrybinę grupę pasiekė viešbutyje „Bristol“, kur visi laukė Prancūzijos ir kitų Europos šalių žurnalistų. Tvn24.pl pateikė TF1 informaciją, kad žurnalistai buvo paprašyti išeiti iš salės, kur turėjo įvykti režisieriaus ir aktorių Anne Hathaway, Christiano Bale'o, Tomo Hardy, Morgano Freemano ir Josepho Gordono-Levitto spaudos konferencija.

Atšaukta ir filmo premjera Paryžiaus Eliziejaus laukuose esančiame kino teatre.

Lietuvoje šio filmo premjera numatyta liepos 27-ąją, tačiau nekantriausiems žadami išankstiniai seansai nuo liepos 21 dienos. Informacijos apie jų atšaukimą kol kas nėra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius