Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Australijoje per didžiulius potvynius gimęs kūdikis vadinamas stebuklingu

Australijoje viena moteris pagimdė sūnelį, kai aplink jos namus siautėjo didžiuliai potvyniai, trečiadienį pranešė vienas pareigūnas.
Potvynis
Potvynis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Australijos žiniasklaida naujagimį Callumą Jacką Wielandą vadina stebuklingu kūdikiu, o Sidnėjuje leidžiamas dienraštis „The Daily Telegraph“ rašo, kad jis yra „gyvas įrodymas, jog tarp nusivylimo Kvinslande esama ir vilties.“

Pareigūnai sako, kad berniuko motina pajuto sąrėmius, būdama savo namuose su šeima, kai pirmadienį netoli šiaurės rytinio Brisbano miesto siaučiantys potvyniai nusinešė mažiausiai 12 žmonių gyvybes.

Moteris pagimdė antradienio vakarą, padedama artimųjų, nes pagalbos sraigtasparnis negalėjo atskristi dėl smarkios liūties.

„Ji buvo pusiau kaimiškoje vietovėje, o aplinkiniai keliai buvo atkirsti, – Kvinslando greitosios pagalbos tarnybos „CareFlight“ atstovė sakė naujienų agentūrai AFP.

Galiausiai motina ir naujagimis trečiadienį buvo išskraidinti iš namų Brait Vju miestelyje į vieną ligoninę potvynių smarkiai nuniokotame Lokjer Volio rajone, esančiame į vakarus nuo Brisbano. Kaip pranešama, jų abiejų būklė gera. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius