Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Azerbaidžane du kariai nušovė keturis kitus ir nusižudė

Du Azerbaidžano kariai nušovė keturis kitus to paties dalinio karius, o vėliau nukreipė ginklus į save, penktadienį pranešė vietos žiniasklaida.
Azerbaidžane sostinės Baku Naftos akademijoje surengtas kruvinas išpuolis.
Anksčiau įvykęs išpuolis Azerbaidžane / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Azerbaidžanas

Naujienų agentūra „Azeri Press Agency“ ir televizija ANS citavo Gynybos ministerijos pranešimą, kuriame sakoma, jog du kariai ketvirtadienio vakarą pradėjo šaudyti iš automatų į dalinio draugus. Keturi jų žuvo, o du buvo sužeisti. Vėliau abu užpuolikai nusišovė.

Tačiau naujienų agentūra „Trend“ nurodė, kad šaudyti pradėję kariai nukauti, kai mėgino pabėgti iš įvykio vietos. Pranešime sakoma, kad tarp žuvusiųjų buvo divizijos vadas.

Opozicijos dienraštis „Azadliq“ penktadienį pranešė, kad šis incidentas įvyko su Armėnija besiribojančiame Daškesano regione.

Azerbaidžanas jau seniai konfliktuoja su Armėnija dėl ginčijamo Kalnų Karabacho regiono, kuris padedant Jerevanui atsikratė Baku kontrolės per praeito amžiaus dešimto dešimtmečio pradžioje vykusį karą.

Paskutinis masinio šaudymo incidentas Azerbaidžane įvyko praėjusių metų balandį, kai sostinės Baku universitete vienas vyras nušovė 12 žmonių, o vėliau nusižudė.

Žudynės sukrėtė šią nedidelę musulmonišką Kaspijos pajūrio šalį, kurioje anksčiau nepasitaikydavo masinio šaudymo atvejų, pastaraisiais metais išplitusių kai kuriose Vakarų šalyse. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius