-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Barackas Obama nusiuntė Kanados premjerui praloštą alų

JAV prezidentas Barackas Obama buvo susilažinęs su Kanados premjeru Stephenu Harperiu dėl ledo ritulio varžybų, kurios tarp JAV ir Kanados komandų vyko per Vankuverio olimpines žaidynes, baigties. Pralaimėjęs lažybas B.Obama išpildė sutartas sąlygas. Gerai, kad valdžios vyrai lažinosi dėl alaus, o ne dėl valstybių saugumo.
Barackas Obama
Barackas Obama / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kanados premjeras ir JAV prezidentas buvo susitarę, kad pralaimėjimo atveju nusiųs kitam dėžę alaus. Amerikiečiai žadėjo dėžę Pensilvanijos valstijoje gaminamo „Yuengling“, o kanadiečiai savojo „Molson“.

Kaip pranešė Baltųjų rūmų atstovas Robertas Gibbsas, Vašingtone buvo duoti nurodymai JAV ambasadai Kanadoje nusiųsti į S.Harperio kanceliariją ne tik praloštą amerikietišką alų, bet ir papildomą dėžę „Molson“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Robertas Gibbsas
Robertas Gibbsas

R.Gibbsas taip pat pralošė lažybas savo kanadiečiui kolegai Dmitri Soudasui. Jo pralaimėjimo liudininkais tapo daugybė žurnalistų, mat įprastos Baltųjų rūmų spaudos konferencijos metu jis pasirodė vilkėdamas kanadiečių ledo ritulio komandos megztiniu.

Paaiškinęs, kodėl vilki tokį netradicinį drabužį, R.Gibbsas nusivilko megztinį su raudonu klevo lapu ir pademonstravo po juo paslėptą JAV rinktinės spalvų apdarą.

Primename, kad Kanados ir JAV ledo ritulio komandos kovojo dėl olimpinio aukso. Kanadiečiai išplėšė pergalę rezultatu 3:2 per papildomą laiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius