-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baracko Obamos agentų sekso skandalas: prezidentas atleidžia iš darbo dar tris apsaugininkus

TV kanalas MSNBS, remdamasis šaltiniais JAV kongrese, praneša, kad Barackas Obama atleido iš pareigų dar tris savo apsaugininkus.
Barackas Obama
Barackas Obama / „Scanpix“ nuotr.

Istorijos pradžia: B.Obamos viešnagę Kolumbijoje nustelbė skandalas

Iš viso už nederamą elgesį JAV prezidentas Barackas Obama atleido devynis (kitų šaltinių duomenimis – aštuonis) apsaugos darbuotojus dirbusius JAV slaptosiose tarnybose.

JAV žiniasklaida praneša, kad balandžio 7 d. dvylika JAV slaptųjų tarnybų agentų, turėjusių saugoti prezidentą vizito Kolumbijoje metu, taip pat dvylika delegacijos sudėtyje keliavusių karininkų buvo nušalinti nuo pareigų už „nederamą elgesį“.

Žiniasklaida turi duomenų, kad šie pareigūnai turėjo santykių su prostitutėmis. Pirminiais duomenimis, JAV prezidento apsaugą turėję užtikrinti agentai telefonu buvo užsisakę dvidešimties moterų intymias paslaugas. Tačiau atsisakė joms mokėti, pasiūlę 30 dolerių kompensaciją. Specialiųjų tarnybų atstovai atsisakė komentuoti šiuos skaičius. Tačiau patvirtino, kad agentai nederamai elgėsi dar prieš B.Obamai atvykstant į susitikimą Kolumbijoje.

„Slaptosios tarnybos antradienį atleido iš darbo dar tris agentus, įsipainiojusius į sekso skandalą Kolumbijoje“, – pabrėžė kanalas MSNBS. Šiuo metu atliekamas vidinis tyrimas.

Pentagonas kol kas neatskleidžia prasižengėlių asmenybių. Taip pat neaišku, ar kiti dvylika skandalo dalyvių bus pašalinti iš JAV karinių pajėgų.

Praėjusią savaitę Barackas Obamas prasižengėliams pagrasino pačiomis griežčiausiomis bausmėmis, jei kaltinimai pasitvirtintų. Antradienį, dalyvaudamas NBC kanalo laidos  „Late Night with Jimmy Fallon“ įraše, JAV prezidentas puolusius į nuodėmę savo agentus pavadino „netikėliais“, metančiais šešėlį ant visų JAV slaptųjų tarnybų. Tačiau tuo pat metu prezidentas pareiškė, kad didžiuojasi tais agentais, kurie stropiai saugo M.Obamą ir valstybės vadovo vaikus.

B.Obamos administracija taip pat pareiškė, kad nebaus Slaptųjų tarnybų vadovybės už pavaldinių nuklydimus.

JAV prezidento agentus paskundusios prostitutės nuotraukas rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius