-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Belgijoje kunigas, minėtas kaip kandidatas gauti Nobelio premiją, prisipažino tvirkinęs aštuonerių metų giminaitį

Vienas senyvas Belgijos kunigas, kuris yra iškilus alterglobalistinio Pasaulio socialinio forumo veikėjas, prisipažino prieš 40 metų tvirkinęs vieną mažametį giminaitį, trečiadienį pranešė vienas belgų dienraštis.
Francois Houtartas
Francois Houtartas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Premija Pedofilija

85 metų dvasininkas Francois Houtartas laikraščiui „Le Soir“ sakė esantis asmuo, minimas viename skunde, kuris buvo pateiktas Belgijos katalikų bažnyčios remiamai komisijai. Pastaroji rugsėjį paskelbė išsamią informaciją apie šimtus vaikų seksualinio išnaudojimo atvejų ir taip sukėlė didelį skandalą.

Ši komisija gavo F.Houtarto pusbrolio sesers liudijimą. Dokumente nurodoma, kad kunigas viešėjo jų namuose, kai jos brolis buvo aštuonerių metų, ir buvo dukart užėjęs į berniuko kambarį jo „žaginti“.

„Le Soir“ susisiekė su F.Houtartu, kuris buvo išvykęs į Pietų Ameriką, ir paklausė apie šį incidentą. Kunigas atsakė: „Eidamas per vieno iš tos šeimos berniukų kambarį aš tikrai dukart paliečiau jo intymias kūno dalis – dėl to jis nubudo ir išsigando.“

F.Houtartas, kuris buvo minimas tarp galimų pretendentų į ateinančių metų Nobelio taikos premiją, pridūrė, kad šie jo veiksmai buvo „neapgalvoti ir neatsakingi“.

Pasaulio socialinis forumas, kurio būstinė yra Brazilijoje, buvo įkurtas kaip atsvara kasmet Šveicarijos Alpių kurorte Davose rengiamam Pasaulio ekonomikos forumui, laikomam vienu iš globalizmo simbolių.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius