S.Berlusconi mokėjo Ruby už seksą, bet nežinojo, kad ji yra nepilnametė

Buvęs Italijos premjeras Silvio Berlusconi tikrai turėjo lytinių santykių su egzotiškų šokių šokėja „Ruby širdžių ėdike“, bet nežinojo, kad ji tuo metu buvo nepilnametė, ketvirtadienį paskelbė apeliacinis teismas.
Italijos ekspremjeras Silvio Berlusconi
Italijos ekspremjeras Silvio Berlusconi / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Milijardierius 2013 metais buvo pripažintas kaltu dėl to, kad mokėjo už seksą figūringai, Maroke gimusiai Ruby, kurios tikrasis vardas yra Karima El Mahroug ir kuriai tuo metu buvo 17 metų.

Tačiau liepos mėnesį Milano apeliacinis teismas netikėtai panaikino S.Berlusconi skirtą lygtinę septynerių metų kalėjimo bausmę ir draudimą visam gyvenimui dirbti valstybės postuose – remdamasis tuo, kad jo veiksmai „nesudarė nusikaltimo“.

Sprendimo santraukoje, kuri buvo paskelbta po teisiškai numatyto trijų mėnesių periodo, teismas nurodo, jog buvo „neabejotinų įrodymų ... dėl prostitucijos Arkorėje tais vakarais, kai dalyvaudavo Karima El Mahroug“. Dokumente minimi vakarėliai prabangioje senstančio magnato viloje netoli Milano.

Milijardierius 2013 metais buvo pripažintas kaltu dėl to, kad mokėjo už seksą figūringai Maroke gimusiai Ruby, kurios tikrasis vardas yra Karima El Mahroug ir kuriai tuo metu buvo 17 metų.

Tačiau teismas nustatė, jog kaltinimo, kad S.Berlusconi žinojo Ruby esant nepilnamete, įrodymai įtikinamai neparėmė.

Teismas taip pat panaikino jo nuosprendį dėl spaudimo policijai paleisti už vagystę areštuotą Ruby, kai jis dar buvo premjeras.

Jis pats sakė, jog tada skambino tik todėl, kad manė ją esant tuometinio Egipto prezidento Hosni Mubarako dukterėčia, o teismas nustatė, kad nebuvo jokio grasinimo.

Byla dar gali būti svarstoma Aukščiausiajame Teisme.

Tris kartus premjero poste dirbusį S.Berlusconi, kuris turi ambicijų grįžti į politikos sceną, persekioja virtinė kitų teisinių problemų.

Šiuo metu jis yra teisiamas už įtariamą 3 mln. eurų kyšį vienam senatoriui 2006 metais.

Šiuo metu jis yra teisiamas už įtariamą 3 mln. eurų kyšį vienam senatoriui 2006 metais, kad jis prisidėtų prie jo partijos ir destabilizuotų centro kairės vyriausybę.

Kitoje byloje kaltintojai prašo jį teisti dėl įtarimų mokėjus sąvadautojui, kad jis melagingai liudytų per tyrimą dėl prostitučių, kurios dalyvaudavo vakarėliuose jo rezidencijose Milane ir Romoje.

S.Berlusconi atžvilgiu taip pat vyksta tyrimas dėl įtariamo mokėjimo liudytojoms – jaunoms moterims, dalyvaudavusioms jo linksmybėse, – kad jos melagingai liudytų byloje dėl Ruby. Kaltinimai toje byloje oficialiai dar nepateikti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius