Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Berlusconi neigia bet kokius santykius su 18-mete

Italijos premjeras Silvio Berlusconi sakė, kad jo žmonos ir žiniasklaidos įtarimai, kad jis palaikė santykius su 18-mete, yra melas, ir pareikalavo sutuoktinės pripažinti, kad ji klydo, jei ji norinti, kad jų santuoka išliktų.
S.Berlusconi
S.Berlusconi / „Scanpix“ nuotr.

S.Berlusconi antradienį nuėjo į populiarią vėlyvo vakaro pokalbių laidą valstybinėje televizijoje, kad paneigtų žmonos Veronicos Lario pareiškimus, esą jis nuolat flirtuoja su jaunesnėmis moterimis, todėl ji norinti skyrybų.

Milijardierius žiniasklaidos magnatas S.Berlusconi sakė, kad V.Lario, kurią jis vedė prieš 19 metų, „pateko į spąstus“ ir patikėjo melu žiniasklaidoje. Be to, jis pareikalavo viešo atsiprašymo.

„Manau, kad žmogus, kuriam pavestos tokios viešos funkcijos kaip premjero (pareigos), su santykių tąsa gali sutikti tik jei bus pripažinta, (kad V.Lario kaltinimai buvo pagrįsti melu), ir jei ji viešai paskelbs, kad klydo“, – sakė S.Berlusconi.

Praėjusią savaitę pareiškime Italijos naujienų agentūrai ANSA V.Lario piktinosi žiniasklaidos pranešimais, kad S.Berlusconi politinė partija kandidatėmis Europos Parlamento rinkimuose kelia televizijos šou merginas ir žvaigždutes. Ji taip pat skundėsi tuo, kad premjeras dalyvavo 18-ajame vienos blondinės gimtadienyje, nors, pasak jos, neatėjo nė į vieno savo vaiko 18-ąjį gimtadienį.

S.Berlusconi tvirtina, kad bet kokios užuominos apie jo santykius su ta 18-mete, Noemi Letizia, yra melas.

„Jei premjero ir jaunesnės nei 18 metų moters santykiai turėtų ką nors pikantiška ar mažiau nei nekalta, argi neatrodytų beprotiška premjerui eiti į viešą priėmimą ir visur fotografuotis?“ – klausė jis laidoje „Porta a Porta“.

Žiniasklaida citavo N.Letizios žodžius, kad ji S.Berlusconi vadina „papi“ („tėtuku“). Be to, mergina buvo nufotografuota demonstruojanti auksinį pakabuką su deimantais, kurį premjeras jai esą padovanojo gimtadienio proga.

S.Berlusconi tvirtina, kad N.Letizios gimtadienio vakarėlyje atsidūrė atsitiktinai, nes jos tėvas norėjo su juo susitikti, o jis tuo metu kaip tik buvo Neapolyje oficialiais reikalais, netoli to restorano, kur vyko šventė.

S.Berlusconi taip pat neigia, kad tarp jo partijos kandidatų yra šou merginų, tačiau gina televizijos žvaigždutes savo vyriausybėje ir parlamente, kurios, pasak jo, toli lenkia vyrus.

Toks itin viešas S.Berlusconi ir V.Lario santuokos irimas labai domina italus, bet smarkiai liūdina šalies katalikų vyskupus.

Antradienį Italijos vyskupų konferencijos laikraštis „Avvenire“ pirmajame puslapyje išspausdino piktą vedamąjį, kuriame ir V.Lario, ir S.Berlusconi kritikuojami dėl viešo aiškinimosi ir kuriame reikalaujama kažkiek „nuosaikumo“, ypač – premjero.

„Žinome, kad vyriausybės žmogus bus vertinamas pagal tai, ką daro, – rašoma straipsnyje. – Tačiau žmogiškosios lyderio savybės, jo stilius ir jo gyvenimą užpildančios vertybės nėra nesvarbios. Dėl šios priežasties ir toliau prašome premjero, kuris (būtų) nuosaikus (ir) žinotų, kaip atspindėti geriausius šalies dvasios aspektus“.

S.Berlusconi atrėmė šią kritiką ir neigė, kad dėl šio kivirčo praranda katalikų paramą.

„Kai tikrovė paaiškės, santykiai su Vatikanu, kuris niekada neturėjo tokių gerų ryšių su Italijos vyriausybe, ... pagerės“, – sakė premjeras.

Nepaisydamas piktų pareiškimų jis tvirtino, jog nori tik „geranoriškumo jūros“ su V.Lario.

Tuo tarpu V.Lario advokatė Maria Cristina Morelli naujienų agentūrai ANSA sakė, kad ji planuoja „ramiai“ ir su „didžiausiu korektiškumu“ dirbti dėl išsiskyrimo, tuo pačiu stengiantis išlaikyti gerus santykius su S.Berlusconi šalimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius