-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Berlusconi žmona vėl padarė viešą pareiškimą dėl jo silpnybės moterims

Italijos premjero Silvio Berlusconi silpnybė gražioms moterims jo žmonai sukelia kančią, prisipažįsta ji atvirame laiške, kuris buvo išspausdintas trečiadienį.
S.Berlusconi
S.Berlusconi / „Scanpix“ nuotr.

„Noriu, jog būtų aišku, kad aš ir mano vaikai šioje situacijoje esame aukos, o ne bendrininkai. Mes turime tai kęsti ir dėl to kenčiame“, – rašo Veronica Lario.

Šiame laiške, kuris yra jau antras toks premjero žmonos viešas protrūkis, kalbama daugiausia apie S.Berlusconi pasirinktus jo partijos „Laisvės tauta“ kandidatus birželį vyksiantiems Europos Parlamento rinkimams.

Kai kurie jų, kaip pranešama, yra jaunos, gražios moterys, neturinčios jokios politinės patirties.

„Gražių moterų buvimas politikoje nėra nei pliusas, nei minusas“, – rašo 52 metų V.Lario, buvusi teatro aktorė, kuri yra 20-čia metų jaunesnė už savo vyrą.

„Tačiau figūringo moteriško grožio fasado yra, kas dar rimčiau, begėdiškumas ir santūrumo stoka, ... kas įžeidžia visų moterų patikimumą", – nurodo V.Lario ir priduria: „Ypač tų, kurios visuomet buvo priešakinėse linijose gindamos savo teises“.

„Kažkas rašė, kad visa tai tėra tik kažkoks papildomas malonumas imperatoriui, – nuoskaudas lieja V.Lario. – Sutinku, jog tai, kas yra laikraščiuose, yra begėdiškos nesąmonės, visa (darant) valdžios labui“.

V.Lario retai viešumoje pasirodo su S.Berlusconi, su kuriuo turi tris vaikus.

2007 metų sausį S.Berlusconi viešai atsiprašė žmonos, kuri per spaudą sužinojo apie jo žodinį flirtą su jauna ir gražia parlamentare.

„Prašom atleisti man ir šį viešą liudijimą priimti ... kaip meilės apraišką, vieną iš daugelio“, – sakė jis po to, kai V.Lario parašė laišką dienraščiui „La Repubblica“, kuriame pareikalavo jo atgailos, esą privačiai taip ir neparodytos.

V.Lario trečiadienį taip pat turėjo ką pasakyti apie S.Berlusconi dalyvavimą vienos dailios 18-metės gimtadienio vakarėlyje Neapolyje.

„Labai nustebau tai sužinojusi, nes jis neatėjo į nė vieno savo vaiko 18-ąjį gimtadienį, nors ir buvo pakviestas“, – rašo premjero žmona.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius