Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brazilijos ligoninėje dėl gimdyvės susimušus dviem gydytojams, kūdikis gimė negyvas

Du Brazilijos ligoninės gydytojai susikivirčijo, o paskui ir susimušė. Dėl to cezario pjūvio operacija buvo atlikta pusantros valandos vėliau, bet mergaitė jau buvo negyva, pranešama BBC tinklalapyje.
Konfliktas
Konfliktas / A. Ufarto / BFL nuotr.

Pasak šalies žiniasklaidos, apsaugininkams teko Ivenjemo miesto ligoninės gydytojus išvesti iš gimdymo skyriaus. Galų gale padėti 32-ejų metų gimdyvei atėjo kitas gydytojas. Jis padarė cezario pjūvį, tačiau jau buvo per vėlu – mergaitė buvo negyva. Pasak ligoninės atstovo, kol kas neaišku, ar šis vėlavimas buvo kūdikio mirties priežastimi.

Agentūra „Agencia Estado“ praneša, kad abu peštukai gydytojai buvo atleisti, o policija ir kontrolės tarnyba tiria šį įvykį. Pasak pranešimų, gimdyvė Gislaine de Matos Rodrigues paprašė, kad kūdikį priimtų gydytojas, kuris ją prižiūrėjo nėštumo metu. Tačiau prieš gimdymą į operacinę atėjo kitas gydytojas, kuris pareiškė, jog dabar jo pamaina ir jis priims gimdymą.

Pasak liudininkų, abu gydytojai iš pradžių vienas ant kito šaukė, paskui puolė muštis. „Jie susirėmė rimtai. Mušdamiesi vartėsi ant grindų, o žmona šaukė, prašydama liautis“, – pasakojo gimdyvės vyras Gilberto Melo Cabreira laikraščiui „Folha de Sao Paulo“.

Pasak jo, besimušančius gydytojus išskyrė apsaugos darbuotojai, kurie juos išvedė iš gimdymo skyriaus. Vienas tų gydytojų televizijai „Globo TV“ patvirtino, kad muštynės įvyko, tačiau, pasak jo, muštis pradėjo jo kolega. „Su juo nesimušiau, tai jis puolė muštis“, – sakė Sinomaras Ricardo.

Pasikalbėti su antruoju gydytoju televizijai nepavyko. Pasak brazilų spaudos, kitam gydytojui po pusantros valandos atlikus cezario pjūvį, kūdikis buvo negyvas. Pažymoje nurodoma, kad mirtis ištiko dėl deguonies trūkumo, tačiau galutinės išvados bus paskelbtos vėliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius