Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Brazilų studentė Catarina Migliorini už 780 tūkst. dolerių pardavė skaistybę

Viena brazilų studentė interneto aukcione už 780 tūkst. JAV dolerių pardavė savo skaistybę, ir tai yra dalis dokumentinio filmo projekto, kurį organizuoja vienas australų kino kūrėjas.
Catarina Migliorini aukcione parduoda savo nekaltybę
Catarina Migliorini / Kadras iš vaizdo įrašo

Tuo tarpu savo skaistybę pardavinėjusiam vyrui tai padaryti pavyko tik už 3 tūkst. dolerių.

20-metės Catarinos Migliorini skaistybė aukcione sulaukė 15 pasiūlymų, o laimėjo trečiadienį vakare didžiausią kainą pasiūlęs japonas, kažkoks Nacu, skelbiama filmo „Reikalingos mergelės“ (Virgins Wanted) interneto svetainėje.

Nacu įveikė 14 kitų vyrų, daugiausia – iš Brazilijos. Tačiau tarp potencialių pirkėjų taip pat buvo indų, australų ir amerikiečių.

21 metų Sidnėjaus studento Alexo Stepanovo skaistybę už 3 tūkst. JAV dolerių nupirko viena brazilė.

Australijos žiniasklaida praneša, kad C.Migliorini savo pirkėjui bus „pristatyta“ lėktuvu į Australiją ir kad iš jos prieš nekaltybės praradimą slaptoje vietoje ir po to bus paimti interviu.

Kino kūrėjas Jasonas Sisely, kuris savo projektą pradėjo 2009 metais ir papiktino visuomenę Sidnėjuje ir Melburne iškabintais plakatais „Reikalingos mergelės“, sakė, kad C.Migliorini labai džiaugiasi, nes nelaukė tokio susidomėjimo.

„Aukcionas baigėsi praėjusį vakarą ir Catarina nepaprastai džiaugiasi. Ji internetu kalbėjosi su šeima Brazilijoje ir jie (taip pat) nepaprastai dėl jos džiaugiasi, – sakė jis australų naujienų svetainei „Ninemsn“. – Tačiau spėju, jog jie nesitikėjo iš jos tokio dalyko.“

Pasak J.Sisely, nekaltybė bus prarasta ateinančiomis savaitėmis, tačiau tai nebus filmuojama.

„Nuskraidinsime laimėtoją į Australiją ir, aišku, filmo ir privatumo labui, negalime atskleisti, kur ir kada įvyks šis aktas, – sakė jis. – Kai kurias detales turiu palikti dokumentiniam filmui.“

Filmo anonse, kuris skelbiamas „YouTube“, C.Migliorini sako: „Neradau tinkamo žmogaus, su kuriuo būčiau galėjusi tai padaryti, buvau pernelyg užsiėmusi kitais dalykais.“

„Taip protingiau nei kokiame nors vakarėlyje prisigėrus padaryti tai su nepažįstamu vyru“, – priduria ji.

Kaip rašo britų bulvarinis laikraštis „Daily Mail“, C.Migliorini sprendimas parduoti savo nekaltybę daugiausiai sumokėjusiam pirkėjui sukėlė pasipiktinimo bangą visame pasaulyje, o kai kas teigia, kad ji ne ką geresnė už prostitutę.

Tačiau pati mergina jaučiasi teisi.

„Žiūrėjau į tai kaip į verslą. Turiu galimybę keliauti, būti filmo dalimi ir drauge gauti premiją, – sakė ji laikraščiui. – Jeigu padarai tai kartą gyvenime, tuomet nesi prostitutė, visai kaip ir dėl vienos padarytos nuostabios nuotraukos automatiškai netampi fotografu.“

Pranešama, kad už dalį gautų pinigų ji pastatys namus skurdžiai gyvenančioms šeimoms.

J.Sisely „Ninemsn“ sakė, kad pagal aukciono sąlygas prezervatyvas yra privalomas ir kad Nacu prieš lytinį aktą turės būti patikrintas dėl lytiniu keliu plintančių ligų.

„Nekantrauju sužinoti, kaip mano žiūrovai reaguos į filmą“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius