Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britanijoje autobusų stotelėje nudurtas vyras, su dukra vykęs aplankyti ką tik pagimdžiusios žmonos (nuotraukos)

Britanijos sostinėje nudurtas vyras, kuris su dukrele ėjo į ligoninę aplankyti ką tik pagimdžiusios žmonos, penktadienį pranešė policija.
Policija tiria nužudymo aplinkybes
Policija tiria nužudymo aplinkybes / „Scanpix“ nuotr.

Šis išpuolis, kurį Skotland Jardas pavadino „itin tragišku“, įvyko nepaisant visų pastangų sumažinti Londone ir visoje šalyje paplitusių nusikaltimų, kuriuos daro peiliais ginkluoti asmenys.

Tragedija prasidėjo to, kad 26-erių juodaodis vyriškis, ketvirtadienį vykęs su trejų metų dukrele aplankyti ligoninėje gulinčios žmonos, Kroidono autobusų stotelėje, pietų Londone, susiginčijo su nenurodytu asmeniu.

„Šis šokiruojantis išpuolis įvyko pavakare viešoje vietoje. Užpuolimo metu su juo buvo trejų metų duktė. Laimei, ji nebuvo sužeista“, – sakė įvykį tiriantis detektyvas Cliffas Lyonsas.

„Dar tragiškiau, kad šį rytą jo žmona pagimdė sūnų“, – sakė detektyvas, kuris pridūrė, jog dėl šio nusikaltimo suimtas 22-ejų metų vyriškis.

Šalyje padaugėjus nužudymų peiliu, Britanijos vyriausybė pernai pradėjo kampaniją prieš tokius nusikaltimus. Paaugliams skirtose socialinės tematikos tinklalapiuose demonstruojamos baisios, peiliu padarytų tikrų žaizdų nuotraukos.

Video iš įvykio vietos:

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius