Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britanijos parlamento gynybos sekretoriaus dukterėčia teisiama Prancūzijoje už nužudymą

Prancūzijos teismas pirmadienį išgirdo, kad teisiamoji Didžiosios Britanijos žemesnio rango gynybos ministro dukterėčia policijai prisipažino, jog įsmeigdama peilį į bare sutiktą jauną prancūzą ji buvo virtusi „pabaisa“.
Jessica Davies
Jessica Davies / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Aš tik norėjau jam nedaug įrėžti, bet peilis pats įsmigo“, – sakė Jessica Davies policijos pareigūnams, kurie atvyko merginai iškvietus pagalbą 2007 metų lapkričio 11 dienos pirmosiomis valandomis. Policija rado ją suklupusią nuogą ant lovos savo bute Paryžiuje, prabangiame Sen Žermeno prie Lė priemiestyje, bandančią sustabdyti kraujavimą 24-erių metų Olivier Mugnier.

„Tai padariau aš. Negaliu paaiškinti, kodėl, bet aš tai padariau... aš esu pabaisa“, – sakė ji pareigūnams, kurių ataskaita buvo perskaityta pirmąją bylos nagrinėjimo dieną Versalio teisme.

O.Mugnier mirė tame pačiame bute 3.45 val., praėjus valandai po policijos atvykimo. Jam buvo durta du kartus į viršutinę krūtinės dalį. Vienas iš dūrių buvo mirtinas – jis perskrodė kūną ir palietė jauno vyriškio stuburą.

Didžiosios Britanijos spauda po šio įvykio rašė, kad Olivier Mugnier mirtis yra šiurkščių seksualinių žaidimų, perėjusių į smurtą, išdava.Britanijos multimilijonieriaus ir gynybos ministerijos pareigūno Quentino Davieso 30-metė dukterėčia su savo auka susipažino airių aludėje Paryžiuje ir pasikvietė jį į savo butą.

Pasak policijos, moteris anksčiau buvo keturis kartus sulaikyta dėl vairavimo išgėrus, o arešto metu negalėjo kalbėti ar pastovėti ant kojų. Jos kraujuje buvo rasta antidepresantų pėdsakų.

Pirmąją bylos nagrinėjimo dieną buvo išklausyta kaltinamosios ir jos šeimos narių pasakojimų. Apie tragiškosios nakties įvykius J.Davies nekalbėjo, tačiau teismui papasakojo apie nedarnią savo tėvų šeimą ir jos sunkią paauglystę.

Didelę įtaką tuomet 14-metės mergaitės brendimui turėjo sudėtingos tėvų skyrybos ir daugkartiniai jos močiutės iš motinos pusės bandymai nusižudyti.

Dar būdama paauglė ji pradėjo daug gerti, o vėliau tapo priklausoma nuo kokaino.

J.Davies teismui papasakojo, kaip kartą mėgino padegti mokyklą, du kartus pati bandė nusižudyti, vieną iš jų – karštoje vonioje buvo peiliu persirėžusi rankų riešus ir kojas.

Taip pat išaiškėjo, kad psichologinių problemų turėjo ir jos tėvo šeima. Jos tėvas bankininkas Richardas Daviesas papasakojo, jog šizofrenija sirgęs jo brolis kartą mėgino nužudyti savo motiną.

Jei kaltinamoji bus pripažinta kalta dėl neapgalvotos žmogžudystės, J.Davies gresia maksimali iki 30 metų laisvės atėmimo bausmė.

Nors J.Davies gimė Londone, brito ir prancūzės šeimoje, didžiąją vaikystės dalį ji praleido Prancūzijoje.

Teismas taip pat sužinojo, kad kaltinamoji išgyveno depresiją po to, kai ją paliko prancūzas draugas, su kuriuo viename bute ji išgyveno ketverius metus.

Didžiosios Britanijos spauda po šio įvykio rašė, kad O.Mugnier mirtis yra šiurkščių seksualinių žaidimų, perėjusių į smurtą, išdava.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius