Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britė 20 metų spintoje laikė keturių kūdikių palaikus

55 metų britė prisipažino nuslėpusi keturių negyvų vaikų gimimą ir daugiau nei 20 metų laikė trijų iš jų palaikus savo drabužių spintoje, praneša Didžiosios Britanijos žiniasklaida.
Spinta
Spinta / Photos.com

Bernadette Quirk vieną iš gimusių kūdikių neteisėtai palaidojo kapinėse, o tris laikė spintoje suvyniojusi į laikraščius ir skudurus nedidelėje plastikinėje šiukšliadėžėje, kartu įdėjusi ir oro gaiviklį.

Kraupų radinį praėjusių metų liepą aptiko moters dukra, kuri ir pranešė apie tai policijai. Vėliau policija nustatė, kad Sent Helenso miestelyje gyvenanti B. Quirk gimdė 1985–1995 metais, tačiau tikslių datų neprisimena, nes santuokai iširus pradėjo girtuokliauti.

Policijos detektyvas Neil Bickley sakė, kad B. Quirk gyveno „chaotišką gyvenimą“ po to, kai praėjusio amžiaus devintojo dešimtmečio pabaigoje žlugo santuoka ir ji turėjo „daug atsitiktinių lytinių santykių“.

Per pastaruosius 20 metų moteris daug kartų keitė gyvenamąją vietą ir visuomet veždavosi kūdikių palaikus su savimi. Ji negalėjo paaiškinti, kodėl tai darė. Visi kūdikiai moteriškos lyties, o dvi mergaitės buvo dvynukės. Pati B. Quirkteigia prisimenanti tik tris kūdikius. Ji tvirtino, kad visi kūdikiai gimė negyvi, o ekspertai nepajėgė įrodyti priešingai. Tačiau kodėl vaikai gimė negyvi, medikai nustatyti negalėjo.

Teismas nuosprendį šioje byloje skelbs spalio 11 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius