Buvęs Italijos premjeras Silvio Berlusconi paguldytas į ligoninę

Buvęs Italijos ministras pirmininkas Silvio Berlusconi antradienį buvo paguldytas į ligoninę tyrimams po savaitgalį patirto nedidelio širdies sutrikimo, pranešė žiniasklaida.
Buvęs Italijos premjeras Silvio Berlusconi
Buvęs Italijos premjeras Silvio Berlusconi / „Scanpix“ nuotr.

„Jo hospitalizavimas buvo planuotas, nes gydytojai norėjo atlikti virtinę tyrimų po sekmadienio naktį patirtų nedidelių negalavimų, kurie nėra rimti ir nekelia nerimo“, – pranešė naujienų agentūra AGi, cituodama partijos „Forza Italia“ šaltinius.

S.Berlusconi, kuriam rugsėjį sukaks 80 metų, buvo paguldytas į vieną Milano kliniką šiaurinėje Italijos dalyje. Jis blogai pasijuto per pirmąjį mero rinkimų, kurie vyko keliuose Italijos miestuose, ratą. Šiuose rinkimuose jis pats balsavo pirmą kartą po trejų metų pertraukos.

Senstančiam žiniasklaidos magnatui buvo uždrausta balsuoti po to, kai jis buvo nuteistas už mokestinį sukčiavimą ir nubaustas vienerių metų visuomenei naudingo darbo bausme, ją savanoriškai atliekant senelių namuose.

S.Berlusconi, kuris iš esmės iškrito iš Italijos politinės arenos, nepavyko įtikinti rinkėjų balsuoti už jo centro dešiniųjų partiją, surinkusią vos 4,23 proc. balsų Romoje, kurioje balsavo ir pats žiniasklaidos magnatas.

Prieš 10 metų S.Bersluconi buvo ištikęs širdies priepuolis ir jam tada buvo įsodintas širdies stimuliatorius, kuris buvo pakeistas praėjusių metų pabaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius