Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs Maskvos meras Jurijus Lužkovas kreipėsi į Didžiosios Britanijos ambasadą dėl vizos

Buvęs Maskvos meras Jurijus Lužkovas kreipėsi į Didžiosios Britanijos ambasadą, prašydamas išduoti jam vizą, tačiau pretenduoti į leidimą gyventi šioje šalyje jis neketina, pranešė agentūrai „Interfax“ informuotas šaltinis.
Jurijus Lužkovas
Jurijus Lužkovas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Pirmadienį, vasario 7 dieną, J.Lužkovas kreipėsi į Didžiosios Britanijos ambasadą Rusijoje dėl vizos, kuri būtina buvusiam miesto vadovui, kad galėtų lankyti dukras, nes jos mokosi šioje šalyje“, – sakė agentūros pašnekovas.

Jis pabrėžė, kad prašyti leidimo gyvento Didžiojoje Britanijoje J.Lužkovas neketina.

Šaltinis priminė, kad anksčiau buvęs Maskvos meras kreipėsi dėl leidimo gyventi į Latvijos valdžią ir „neseniai gavo šios valstybės Muitinės valdybos oficialų atsisakymą“.

Agentūros pašnekovo duomenimis, Latvijos žinybos parengtuose dokumentuose nenurodyta neigiamo sprendimo priežastis, todėl J.Lužkovas ketina kreiptis į Latvijos vidaus reikalų ministeriją, kad būtų paaiškintos priežastys, kodėl atsisakoma išduoti jam leidimą gyventi šalyje.

Pernai rugsėjį Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas nurodė, kad 18 metų Maskvai vadovavęs meras J.Lužkovas prarado jo pasitikėjimą ir jį atleido.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius