Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi Prancūzijos pirmoji ponia Valerie Trierweiler: „Nesijaudinkite dėl manęs“

Indijoje labdaros tikslais viešinti Valerie Trierweiler, pirmadienį pirmą kartą pasirodžiusi viešumoje po išsiskyrimo su Prancūzijos prezidentu Francois Hollande'u, neslėpė susierzinimo išgirdusi klausimą apie savo ateities planus, į kurį atkirto: „Nesijaudinkite dėl manęs“.
Valerie Trierweiler
Valerie Trierweiler / „Scanpix“ nuotr.

V.Trierweiler per spaudos konferenciją su Prancūzijos pagalbos organizacijos „Action Contre la Faim“ atstovais tiesiogiai neužsiminė apie skandalą. Tačiau žurnalistų paklausta, ką ji galvoja apie savo ateitį, buvusi pirmoji Prancūzijos ponia pareiškė nežinanti, ką atneš bėgantys metai.

„Nežinau“, – sakė 48 metų V.Trierweiler, pirmą kartą kalbėdama viešai po to, kai anksčiau šį mėnesį kilo skandalas dėl F.Hollande'o neištikimybės.

Turiu laiko, prieš akis laukia ne vieni metai. Viską pamatysiu žingsnis po žingsnio. Dabar nenoriu nieko spėlioti. Bet kokiu atveju dėl manęs nesijaudinkite, – sakė ji.

„Turiu laiko, prieš akis laukia ne vieneri metai. Viską pamatysiu žingsnis po žingsnio. Dabar nenoriu nieko spėlioti. Bet kriuo atveju dėl manęs nesijaudinkite“, – sakė ji.

V.Trierweiler pripažino, kad jau nebėra Prancūzijos pirmoji ponia, tačiau atsisakė kalbėti apie tai, ką nuveikė ja būdama.

„Nežinau, ar aš turėčiau tai vertinti, ar tai turėtumėte daryti jūs“, – sakė V.Trierweiler, kuri kalbėjo prancūziškai.

„Išbuvau Eliziejaus rūmuose 19 mėnesių. Turėjau galimybę susipažinti su žmonėmis, kurių nepažinojau. Supratau, kad galiu būti naudinga, kad būdama naudinga kitiems galiu būti naudinga pati sau“, – sakė ji.

Prieš spaudos konferenciją V.Trierweiler aplankė Mumbajaus valstybinėje ligoninėje gydomus vaikus.

Buvusi pirmoji Prancūzijos ponia į Mumbajų atskrido sekmadienį vėlai vakare seniai suplanuoto vizito, kuris leido jai pabėgti nuo nemalonaus skandalo, įsiplieskusio paaiškėjus, kad ilgametis jos partneris F.Hollande'as užmezgė romaną su gerokai jaunesne aktore.

Šeštadienį prezidentas paskelbė, jog priėmė sprendimą nutraukti septynerius metus trukusią partnerystę su V. Trierweiler.

Pirmadienį jau nebeveikė ir nuoroda į pirmosios ponios V.Trierweiler puslapį prezidentūros interneto svetainėje.

V.Trierweiler ir F.Hollande'as nebuvo susituokę. Dukart išsiskyrusi žurnalistė V.Trierweiler turi tris vaikus.

V.Trierweiler atstovas Patrice'as Biancone'as agentūrai AP sakė, kad jos, kaip pirmosios ponios, biuras darbą oficialiai baigs trečiadienį.

„Kelios pastarosios dienos buvo sunkios. Tačiau šiandien ji jau rami“, – sakė P.Biancone'as sekmadienį.

59 metų F.Hollande'as nebuvo vedęs, tačiau turi keturis vaikus iš savo ankstesnės partnerystės su Segolene Royal – įtakinga socialistų veikėja, kuri kandidatavo į prezidento postą. Su ja jis praleido daugiau nei du dešimtmečius, tačiau 2007-aisiais išsiskyrė, tapęs pora su V.Trierweiler.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius