Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Charkove pasirodė „juodi žmogeliukai“, kurie medžioja „žalius žmogeliukus“

Charkove pasirodė „juodi žmogeliukai“, kurių užduotis – palaikyti vietinį Maidaną ir priešintis „žaliesiems žmogeliukams“, kurie remia prorusiškus separatistus. Gazeta.ua rašo, kad „juodieji žmogeliukai“ bando užbėgti už akių separatistams ir neleisti jiems kelti chaoso Rytų Ukrainoje.
Ukrainos ultranacionalistinio judėjimo „Pravyj sektor“ nariai prie Aukščiausiosios Rados
Ukrainos ultranacionalistinio judėjimo „Pravyj sektor“ nariai prie Aukščiausiosios Rados / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šiomis dienomis Charkove planuotas didžiulis prorusiškų separatistų mitingas, bet jame dalyvavo nedaug žmonių, nes gerai padirbėjo „juodieji žmogeliukai“.

Jie iš anksto nustato žmones, kurie rengiasi dalyvauti panašiose akcijoje, ir su jais „pasikalba“. Po tokių pokalbių jau niekas niekur neina.

„Jie iš anksto nustato žmones, kurie rengiasi dalyvauti panašiose akcijose, ir su jais „pasikalba“. Po tokių pokalbių jau niekas niekur neina. Mes įvykdėme kelis tokius sulaikymus. Informacija, jog į Charkovą atvažiavo šimtas „juodųjų žmogeliukų“, kurie be ceremonijų tvarkosi su separatistais, labai greitai pasklido. Paskutinieji bėgo kaip pelės“, – teigė ultradešiniųjų organizacijos „Pravyj sektor“ atstovas Ihoris Mosijčukas. Šios organizacijos nariai ir tampa „juodaisiais žmogeliukais“.

Pasak I.Mosijčuko, šiuo metu Charkove formuojami ir du teritorinės gynybos batalionai. Jiems vadovauja patriotiškai nusiteikę teisėsaugininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius