Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiojoje Britanijoje – šeimos drama

Britų gelbėtojai, nuo sekmadienio ieškoję netoli Cirenčesterio dingusių motinos ir jos devynmetės neįgalios dukters, gretimame ežere rado du kūnus.
Jude Richmond ir jos duktė Millie
Jude Richmond ir jos duktė Millie / „Sky News“ iliustr.

Neseniai pareigūnai patvirtino, kad tai 41 metų Jude Richmond ir jos dukters Millie kūnai. Abi jos paskendo. Pareigūnai kol kas nepatvirtino jokios dingimo ar mirties versijos ir tiria keletą galimybių, rašo „Sky News“.

Mergaitės tėvas, kuris gyvena Londone, kaip pranešama, apsistojo viešbutyje netoli moters namų, esančių ant ežero kranto. Išsiskyręs su žmona vyras tuo metu, kai dingo moteris su dukra, buvo Australijoje. Liūdną žinią apie artimųjų dingimą jam pranešė policininkai Hitrou oro uoste. Pastarąjį mėnesį vyriškis gyveno Naujojoje Zelandijoje.

Manoma, kad moteris šių metų pradžioje po skyrybų susirgo depresija. Pareigūnai aiškinasi, kokia buvo motinos psichinė būklė ir ar jai sunkiai sekėsi rūpintis cerebriniu paralyžiumi sergančia Millie.

Kaimynai tikina, kad moteris labai mylėjo dukterį, jos abi buvo linksmos ir gyvybingos asmenybės.

Pareigūnai atsisakė komentuoti pasirodžiusius pranešimus apie paslaptingą vyrą, kuris buvo neva pastebėtas prie moters namų sekmadienio vakarą. Pasak kaimynų, jis buvo meiliai apkabinęs J.Richmond. Vėliau patikslinta, kad vyras, su kuriuo tariamai moterį matė kaimynai, buvo pasirodęs ne sekmadienį, o šeštadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius