Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiosios Britanijos žvalgybos vadovo duktė internete pasigyrė paauksuotu automatu

Didžiosios Britanijos žvalgybos tarnybos MI6 vadovo Johno Sawerso šeimos nariai jau antrą kartą sukelia grėsmę jo saugumui ir reputacijai.
MI6 vadovas S.Sawersas.
J.Sawersas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

J.Sawerso 23 metų duktė Korina socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje publikavo nuotrauką, kurioje ji nufotografuota Kalėdų eglutės fone su paauksuotu Kalašnikovo automatu iš privačios buvusio Irako diktatoriaus Saddamo Husseino kolekcijos. Manoma, kad šis automatas J.Sawersui buvo padovanotas po tarnybos Irake, skelbia Britanijos žiniasklaida.

MI6 vadovas yra vienas labiausiai įslaptintų Didžiosios Britanijos žmonių. J.Sawersą paskyrus vadovauti šiai tarnybai, jo buvo paprašyta iš interneto ištrinti visą asmeninę informaciją, kad iki minimumo būtų sumažinta šantažo tikimybė. Tačiau jo duktė veikiausiai pamanė, kad bus smagu internete paskelbti savo nuotrauką, kurią galės pamatyti tūkstančiai žmonių.

Praėjusiais metais J.Sawersui didžiulę gėdą padarė žmona, kai socialiniame tinkle „Facebook“ išpublikavo nuotrauką, kurioje žvalgybos vadovas yra vien tik su glaudėmis. Moteris nenustatė jokių privatumo apribojimų ir nuotrauką galėjo pamatyti visi norintys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius