Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 16 /10:06

Dingusio Malaizijos lėktuvo mįslė: atliktos kratos pilotų namuose, Indija sustabdė orlaivio paiešką

Malaizijos pareigūnai atliko kratas mįslingai prieš savaitę dingusio lėktuvo pilotų namuose, – pranešė BBC. Taip pat skelbiama, kad tiriamas kapitono namuose esantis skrydžio treniruoklis. Indija sekmadienį sustabdė „Malaysia Airlines“ 370-uoju reisu skridusio lėktuvo paiešką aplink atokias Andamanų ir Nikobarų salas ir Bengalijos įlankoje, ir laukia naujo Malaizijos prašymo.
Ieškomas dingęs Malaizijos lėktuvas „Boeing 777“
Ieškomas dingęs Malaizijos lėktuvas „Boeing 777“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Lėktuvas Malaizija

Indija sustabdė Malaizijos lėktuvo paiešką, laukiama naujų instrukcijų

Indija sekmadienį sustabdė „Malaysia Airlines“ 370-uoju reisu skridusio lėktuvo paiešką aplink atokias Andamanų ir Nikobarų salas ir Bengalijos įlankoje, ir laukia naujo Malaizijos prašymo, – sakė vienas gynybos pareigūnas.

„Visa operacija kol kas sustabdyta. Laukiame naujų instrukcijų iš Malaizijos“, – sakė pulkininkas Harmitas Singhas, Indijos armijos, karinio jūrų laivyno ir oro pajėgų vadovybės Andamanų ir Nikobarų salose atstovas.

Visa operacija kol kas sustabdyta. Laukiame naujų instrukcijų iš Malaizijos, – sakė pulkininkas Harmitas Singhas.

Vykstant tarptautinei kovo 8 dieną dingusio lėktuvo su 239 žmonėmis paieškai, Indija tikrino du atskirus rajonus aplink minimas salas Andamanų jūroje ir Bengalijos įlankoje.

Priminsime, kad šeštadienį iškelta versija, kad dingusio Malaizijos lėktuvo komunikacijų sistemos buvo sugadintos sąmoningai, o tyrėjų dėmesys nukrypo į keleivius ir įgulą. Prielaida, kad orlaivio komunikacijų sistemos buvo sąmoningai sugadintos, daroma, remiantis naujais įrodymais, gautais iš satelitų ir radarų.

Malaizijos premjeras Najibas Razakas šeštadienį pareiškė, kad lėktuvas, dingęs iš radiolokatorių ekranų, skrido dar ištisas valandas.

Jis nepatvirtino, kad lėktuvas buvo užgrobtas, bet tokie komentarai reiškia, kad nepaprastai sunki lėktuvo paieška turės būti vykdoma naujuose rajonuose, nevilties apimtiems lėktuvu skridusių žmonių giminaičiams laukiant bent kokių naujienų.

Pilotų namuose – kratos

Vietos policija pranešė narpliojanti „pilotų šeimų gyvenimus ir besiaiškinanti, kokios galėjo būti 53-ejų pilotų Zaharie Ahmado Shaho bei 27-erių Fariqo Abdulo Hamido psichologines būkles“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius