Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dominique'ą Straussą-Kahną bandymu išprievartauti kaltinanti moteris: „Tik siekiu įrodyti tiesą“

Viešbučio „Sofitel“ kambarinė Nafissatou Diallo, kaltinanti buvusį Tarptautinio valiutos fondo (TVF) vadovą Dominique'ą Straussą-Kahną bandymu išprievartauti, surengė spaudos konferenciją, kurioje ji bei advokatas pasakojo, kokių veiksmų ketina griebtis artimu metu.
Nafissatou Diallo
Nafissatou Diallo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

N.Diallo spaudos konferencija buvo surengta Bruklino kultūros centre Niujorke, praneša „Associated Press“. Moteris padėkojo visiems, kas ją palaiko šiuo metu ir sakė, jog jos pagrindinis tikslas dabar yra „parodyti žmonėms, kad daug kas, kas yra kalbama apie mane, yra netiesa“.

Moters advokatas sakė sieksiantis, kad teisingumas būtų įvykdytas ir bylą nagrinėtų prisiekusiųjų teismas. Advokato teigimu, jeigu prokuratūra panaikins buvusiam TVF vadovui baudžiamąjį ieškinį, jis sieks, jog civilinio kaltinimo tvarka būtų padengti patirti nuostoliai.

Tuo tarpu N.Diallo pasakojo, jog teisybės ją siekti skatina šeima ir aplinkiniai. Didžiausią palaikymą ji sulaukia iš dukros – anot kambarinės, duktė jai sako, kad D.Straussas-Kahnas yra galingas žmogus, tačiau ji turi stengtis dėl jos, dėl kaimynų ir žmonių, su kuriais kartu dirba. „Šie žmonės sako gerus dalykus apie tave, nes jie tave pažįsta. Prašau, mama, baik verkti ir būk stipri dėl manęs“, – dukters žodžius citavo N.Diallo.

Moteris sako, kad ji kovos toliau „dėl dukters ir dėl kiekvienos moters pasaulyje.“ „Aš nenoriu, kad tai, kas atsitiko man, nutiktų kokiai kitai moteriai pasaulyje“, – sakė N.Diallo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius