Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donbase ruošiamas „koridorius“, kuriuo į Rusiją bėgs teroristai

Teroristų grupės Donbase ruošia „koridorių“, kuriuo jų pajėgos iš Slovjansko mėgins bėgti į Rusiją, pranešė organizacijos „Informacinis pasipriešinimas“ koordinatorius Dmitrijus Tymčukas.
Teroristas Ukrainoje
Teroristas Ukrainoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Savo „Facebooko“ profilyje ekspertas paskelbė, kad šiuo „koridoriumi“ į Rusiją bus gabenami ir teroristų lavonai, kurie dabar laikomi perpildytame morge Slovjanske. 

Teroristai Donecko regione jau rengia betonines barikadas, kuriomis blokuojami keliai. Šią informacija patvirtino ir Ukrainos pasienio apsaugos departamentas. Patruliuojantys pareigūnai aptiko betoninių blokų pilnus sunkvežimius ir kraną, su kuriuo šie blokai dėliojami ant kelių.

„Ukrainiečių pasieniečių bandymas sutrukdyti teroristams nepavyko, nes buvo nelygiavertės jėgos. Penkiems pasieniečiams teko 100 teroristų“, – rašė D.Tymčukas.

Eksperto nuomone, be papildomos pagalbos iš antiteroristinės operacijos karių pasieniečiams nepavyks sutrukdyti teroristų planams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius