Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filipinuose užpuolikas mokykloje nužudė tris žmones, dar šešis sužeidė

Buvęs kalinys penktadienį įsiveržė į vieną mokyklą Filipinų pietvakariuose ir peiliu mirtinai sužalojo tris žmones, o vėliau pats buvo nužudytas, pranešė policija.

Peiliu ginkluotas nestabilios psichikos užpuolikas įsiveržė į Talisajano pradinę mokyklą Samboangos mieste ir mirtinai sužalojo vieną mokytoją, pasakojo policijos vyresnysis inspektorius Hado Eddingas.

Vėliau užpuolikas Fely Mateo įbėgo į kitą klasę, suvarė į tualetą penktokus ir pradėjo juos vieną po kito badyti. Tuo metu mokykloje esantys moksleivių tėvai puolė siautėjantį vyrą ir nudūrė iš jo atimtu peiliu.

Pasak policijos pareigūnų, per šį incidentą žuvo viena mokytoja, 12-metė moksleivė ir vieno iš moksleivių senelis, kuris mėgino atimti peilį iš F.Mateo.

Keturi moksleiviai ir dvi mokytojos gydomos Brento ligoninėje Samboangoje, o vienos 11-metės ir vienos mokytojos būklė sunki, sakė gydytojas, su kuriuo telefonu susisiekė naujienų agentūra „The Associated Press“.

H.Eddingas sakė, kad užpuolikas anksčiau buvo teistas už nužudymą ir atliko laisvės atėmimo bausmę. Šio išpuolio motyvai kol kas nežinomi.

Į įvykio vietą atvykę žurnalistai klasėje matė krauju aptaškytas grindis ir rašymo lentą, išvartytus suolus ir išmėtytas knygas.

Netoliese gulėjo užpuoliko lavonas, šalia – kruvini akmenys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius