Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausias kaimynas amerikiečiams – Barackas Obama

Dauguma amerikiečių norėtų gyventi kaimynystėje su Baracku Obama ir visiškai nesidžiaugtų gyvenančiomis šalia daugiavaikėmis šeimomis, rodo antradienį paskelbta apklausa.
Obamų šeima
Obamų šeima. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Remiantis apklausa internete, surengta nekilnojamojo turto svetainės Zillow.com, amerikiečiai svajoja turėti tokius puikius kaimynus kaip prezidentas ir jo žmona Michelle bei jų dukros Malia ir Sasha.

Kita patogiausių kaimynų sąraše lesbiečių pora – televizijos laidų vedėja Ellen DeGeneres ir aktorė Portia de Rossi. Lyderių trejetuką užbaigia Respublikonų partijos narė Sarah Palin.

Skirtingai nei TV pramoginėse laidose, įprastame gyvenime amerikiečiai yra linkę mėgti daugiavaikes šeimas per atstumą.

Mažiausiai 17 proc. respondentų nenorėtų gyventi arti Kalifornijos vienišos motinos Nadyos Suleman, kuri be šešių turimų atžalų, šiais metais pagimdė aštuntuką ir už tai žiniasklaidos buvo praminta „oktomama“ („aštuonmame“). Ją vejasi neseniai išsiskyrusios realybės šou žvaigždės Jonas ir Kate Gosselin ir jų aštuoni vaikai.

Sarah Palin iškovojo „bronzą“ ir šiame sąraše, nes buvusi kandidatė į viceprezidentus turi didelį „trūkumą“ – penkis vaikus.

„Amerikiečiai aiškiai davė suprasti, jog mano, kad politikai ir televizijos laidų vedėjai yra geriausi kaimynai“, – papasakojo Zillow.com ryšių su visuomene viceprezidentė Amy Bohutinsky.

„Matyt, amerikiečiai nenori turėti kaimynų, auginančių krūvą mažų vaikų, ypač jeigu jie kaip nors susiję su žurnalistų ir paparacų dėmesiu“, – pridūrė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius