Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 28 /17:30

„Germanwings“ pilotas A.Lubitzas savo merginai mįslingai pasakojo apie norą pakeisti istoriją

Vokietijos skrydžių bendrovės „Germanwings“ sudužusio lėktuvo antrasis pilotas Andreasas Lubitzas savo merginai užsiminė, kad planuoja patekti į aviacijos istoriją ir pakeisti sistemą. Apie tai buvusi piloto mylimoji papasakojo laikraščiui „Bild“. Moteris teigė, kad tuo metu nesuprato apie ką kalba vaikinas, tačiau dabar tai tarsi įgauna prasmę.
Andreasas Lubitzas
Andreasas Lubitzas / „Scanpix“/AP nuotr.

26 moteris teigė, kad A.Lubitzu išsiskyrė vieną dieną prieš lemtingą skrydį. Ji pasakojo, kad santykiai buvo komplikuoti, todėl pora vėl nusprendė skirtis. 

Marija prisiminė, kad pastaruoju metu vyras elgdavosi keistai, naktimis kankindavo košmarai, o kartais per miegus nubusdavo rėkdamas: „Mes krentame!“

Sužinojusi apie tragediją, mergina prisiminė, kad pilotas yra sakęs, jog ruošiasi pakeisti visą aviacijos sistemą. Jis teigdavo, kad padarys kažką, kad „kiekvienas jį prisimintų“.

„Tada nesupratau, ką jis norėjo pasakyti, tačiau dabar tai įgauna prasmę“, - pasakojo mergina.

Amerikiečių portalas nytimes.com šeštadienį pranešė, kad A.Lubitzas galėjo turėti ne tik psichologinių problemų, bet ir regos. Esą šaltiniai Diuseldorfe teigia, kad antrasis pilotas, kaltinamas dėl avarijos, pastaruoju metu skundėsi akių problemomis.

Ar tai galėjo turėti reikšmės nelaimei – kol kas neaišku.

Per katastrofą, kurią sąmoningai sukėlė antrasis pilotas A.Lubitzas, žuvo 72 vokiečiai, 51 ispanas, keleiviai iš Australijos, Japonijos, Izraelio, Turkijos, Kazachstano, Danijos, Nyderlandų, JAV ir Belgijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius