Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Graikijoje jaunuoliai nusiaubė parduotuves

Veidus gobtuvais prisidengę jaunuoliai šeštadienį Graikijos antrajame didžiausiame mieste Salonikuose daužė parduotuvių vitrinas ir ištepliojo pastatus purškiamais dažais, o vėliau paspruko, pranešė policija.
Temos: 1 Salonikai

Policijos pareigūnai nesugebėjo sugauti apie 15 jaunuolių gaujos, kurios nariai protestavo prieš dviejų savo bendražygių areštą.

Naktį viename Salonikų rajone Molotovo kokteiliais buvo apmėtytas vieno banko pastatas, tačiau ugniagesiai greitai užgesino kilusį gaisrą.

Pasak policijos, nežinomi užpuolikai buteliais su degiu skysčiu ir sprogstamaisiais užtaisais taip pat apmėtė vieną automobilių prekybos saloną, esantį į šiaurę nuo Graikijos sostinės. Per šį incidentą buvo sunaikinti du prabangūs automobiliai, o dar trys buvo apgadinti.

Panašių išpuolių Graikijoje ypač pagausėjo po praeitų metų gruodžio, kai policija Atėnuose nušovė 15-metį Aleksį Grigoropulą. Pasak ekspertų, tam tikruose jaunimo sluoksniuose labai išplito radikalios idėjos.

Prieš dvi savaites apie 50 laužtuvais ir kūjais apsiginklavusių jaunuolių nuniokojo parduotuvių vitrinas, bankų pastatus ir automobilius prabangiame Atėnų rajone Kolonakyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius