Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gruzijos opozicija parodė „gerą valią“ ir atlaisvino prospektą Tbilisyje

Gruzijos opozicionieriai parodė „gerą valią“ ir atlaisvino Kostavo prospektą Tbilisyje – išvežė 20 geležinių narvų, simbolizuojančių kalėjimo kameras, ir sustatė juos aplink Visuomeninės televizijos pastatą.
Gruzijos vėliava
Gruzijos vėliava / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pareiškė penktadienį žurnalistams vienas opozicijos lyderių Iraklijus Alasanija, prospekto atlaisvinimas – „opozicijos geros valios gestas“.

Be to, pasak jo, prospekto važiuojamosios dalies ties Visuomeninės televizijos pastatu užtvėrimas sudarė sunkumų ne televizijos kanalui, o gyventojams, trukdydamas jiems važinėti.

„Mes toliau piketuosime prie visuomeninės televizijos, kuri nevykdo savo tiesioginių funkcijų ir yra valdžios propagandinė mašina“, – sakė I.Alasanija.

Anot jo, „bus tęsiamos derybos ir su valdžia“.

Tuo tarpu sprendimas, kad protesto akcijų Tbilisyje dalyviai atlaisvintų prospektą vertinamas nevienodai. Daugelis piketuotojų mano, kad šis opozicijos lyderių sprendimas yra „kažkokių užkulisinių susitarimų su valdžia rezultatas ir atsitraukimas iš savo pozicijų“.

Artimiausiomis valandomis prie Gruzijos visuomeninės televizijos vėl bus tęsiama protesto akcija. Opozicionieriai ketina išsirikiavę sudaryti „gėdos koridorių“, kuriuo turės eiti televizijos kanalo darbuotojai, kad patektų į darbą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius