Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Haityje – tikras pragaras, tačiau turistai mėgaujasi salos paplūdimiais

Haityje įvyko žemės drebėjimas, kurio metu galėjo žūti net 200 tūkst. žmonių, tačiau šios šalies paplūdimyje išsilaipino poilsiautojai, nusprendę pasimėgauti nuostabiu kurortu.
Haičio paplūdimys
Haičio paplūdimys
Temos: 2 Turistai Haitis

Kaip skelbia laikraštis „La Repubblica“, kruizinis laivas „Independence of the Sea“, priklausantis bendrovei „Royal Caribeban Cruise“, sekmadienį sėkmingai atplaukė prie vieno iš nuostabiausių Haičio paplūdimių – Labadi Byč. Čia įkurtas kompanijai priklausantis turistų kompleksas. Vos už šimto kilometrų nuo šios vietos gelbėtojai ieško po griuvėsiais galbūt likusių gyvų žmonių, o haitiečiai grumiasi dėl vandens ir maisto kąsnio.

Tiesa, tik dalis poilsiautojų vandens motociklais persikėlė į Haitį, kai kurie, suprasdami padėtį šalyje, nusprendė likti kruiziniame laive.

Kompanijos atstovai, atsakydami į kritiką, pareiškė, kad sprendimas neatsisakyti išsilaipinti Haityje „buvo sunkus“. Beje, gana greitai į Haitį atvyks ir antras kompanijos kruizinis laivas „Navigator of the Sea“.

Kompanijos atstovai teigia, kad laivais gabenama ir humanitarinė pagalba, o poilsiautojų išleisti pinigai bus skirti Haičio žmonėms. Jie taip pat pareiškė, kad turizmas duoda Haičio ekonomikai naudos, šimtams žmonių šis kurortas padeda išgyventi.

Nors kompanijos atstovai teigia, kad poilsiautojai čia visiškai saugūs, kai kurių tai neįtikino, nors kurortą juosia keturių metrų aukščio tvora ir saugo apsaugininkai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius