Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Hillary būtų puiki valstybės sekretorė, sako Billas Clintonas

Buvęs JAV prezidentas Billas Clintonas sekmadienį sakė, kad jo žmona Hillary bus puiki valstybės sekretorė, jei išrinktasis prezidentas Barackas Obama paskirs ją į šį postą.
JAV prezidentas Billas Clintonas su žmona Hillary Clinton
JAV prezidentas Billas Clintonas su žmona Hillary Clinton / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Jei jis (B.Obama) nuspręstų prašyti jos ir jei jie tai drauge padarytų, manau, ji būtų tikrai puiki valstybės sekretorė“, – per konferenciją ekonomikos klausimais, kurią Kuveite surengė Kuveito nacionalinis bankas, sakė B.Clintonas.

„Po kovos su juo pirminiuose rinkimuose ji labai stengėsi dėl jo išrinkimo, kaip ir aš... Mes buvome labai patenkinti, kad jis laimėjo, ir tvirtai tikime, kad jis gali gerai pasidarbuoti, – sakė B.Clintonas. – Tačiau tai, ką padarė, ji nedarė tikėdamasi... gauti kokį nors darbo pasiūlymą.“

JAV žiniasklaida penktadienį paskelbė, kad B.Obama svarsto galimybes paskirti savo varžovę partijos kandidato rinkimuose, buvusią pirmąją ponią H.Clinton valstybės sekretore.

61 metų H.Clinton turi didelę patirtį užsienio politikos srityje, kurią įgijo dirbdama Senate, kur priklauso Ginkluotųjų pajėgų komitetui. Tam tikros netiesioginės patirties ji įgijo savo vyro prezidentavimo metais – nuo 1993-iųjų iki 2001-ųjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius