Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Airijos pakrantę bangos išmetė paslaptingą cilindrą su 5 mln. eurų vertės kokainu

Airijoje Atlanto vandenyno bangos į krantą išmetė surūdijusį metalinį cilindrą, kuriame, kaip paaiškėjo, buvo paslėpta kokaino už 5 mln. eurų, pranešė CNN.
„Torpeda“ ir jos turinys
„Torpeda“ ir jos turinys / revenue.ie nuotr.

Pustrečio metro ilgio į torpedą panašus metalinis cilindras dar rugpjūtį buvo aptiktas vakarinėje Airijos pakrantėje įsikūrusio Liskanoro kaimo paplūdimyje. Jį surado vietos gyventojo Michaelo Vaughano šeima.

„Pamėginome pakelti tą cilindrą, bet paaiškėjo, kad jis toks sunkus, jog prireikė kelių žmonių pajudinti jį. Mes jį tiesiog palikome vietoje“, – sakė M.Vaughanas.

Pasak vyriškio, jie pamėgino vamzdį atidaryti, tačiau jiems nepavyko. Tada apie radinį jie pranešė policijai. „Torpeda“ paplūdimyje pragulėjo porą mėnesių.

Kai cilindrą vis dėlto pavyko atidaryti, paaiškėjo, kad jame sukišti maišeliai su 75 kg kokaino. Airijos muitų ir mokesčių agentūros pareigūnų vertinimu, jo vertė pogrindinėje rinkoje – 5 mln. eurų.

Agentūros atstovų nuomone, šis cilindras greičiausiai buvo pritvirtintas prie kokio nors laivo dugno – taip buvo gabenamas nelegalus krovinys. Deja, neįmanoma nustatyti, nei koks tai laivas, nei į kur šie narkotikai buvo gabenami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius