Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Ieškoma H.Boumedienne: nuo „pupytės“ su bikiniu iki džihadistės su arbaletu

Tęsiama paieška 26 metų Hayat Boumedienne, kurios vyras Amedy Coulibaly penktadienį košerinėje parduotuvėje Prancūzijoje laikė įkaitus ir vėliau buvo nušautas.
A.Coulibaly ir H.Boumedienne
H.Boumedienne ir A.Coulibaly / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prieš tapdama džihadiste, H.Boumedienne atrodė kaip miela mergina – vienoje fotografijoje matyti, kaip ji dėvi bikini, rankomis yra apsivijusi mylimojo liemenį.

Moteris 2009 metais paliko mažai apmokamą kasininkės darbą ir pradėjo dėvėti burką.

„The Daily Mail“ rašo, kad radikale ją pavertė vyras, kuris penktadienį buvo nušautas, kaip ir dar du teroristai – broliai Kouachi.

Dabar yra ieškoma H.Boumedienne, kuri, manoma, yra ginkluota ir pavojinga. Jos vyras mirė nuo policijos kulkų. Tačiau moteriai galbūt pavyko išvengti policijos dėl sumaišties, kuri kilo bėgant įkaitams. Nėra žinoma, ar ji tikrai buvo košerinėje parduotuvėje su savo vyru.

A.Coulibaly ir H.Boumedienne santuoka buvo religinė. H.Boumedienne jos laukė ketverius metus – tai yra, laukė, kol būsimasis vyras išeis iš kalėjimo, kuriame atsidūrė dėl ginkluoto apiplėšimo.

Moteris turi alžyriškų šaknų ir ji pakeitė savo pavardę, kad ji skambėtų prancūziškiau. Šeštadienį prie laiptinės, kur gyvena bėglė, žmonės klijuoja lipdukus su užrašu „Je suis Charlie“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius