Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indijoje dėl grupinio sekso skandalo atsistatydino 86 metų gubernatorius (video, N-18)

Šeštadienį dėl sekso skandalo atsistatydino 86 metų Andhra Pradešo valstijos gubernatorius Narayanas Duttas Tiwaris, praneša „Associated Press“.
Tuometinis Indijos užsienio reikalų ministras Narayanas Duttas Tiwaris (kairėje) susitinka su Sovietų Sąjungos lyderiu Michailu Gorbačiovu Maskvoje.
Tuometis Indijos užsienio reikalų ministras Narayanas Duttas Tiwaris (kairėje) susitinka su Sovietų Sąjungos lyderiu Michailu Gorbačiovu Maskvoje. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Skandalas Indija

Skandalas kilo, kai penktadienį vietos televizijos kanalas „ABN Andhra Jyoti News“ parodė kompromituojamą vaizdo įrašą. Jame N.D.Tiwaris buvo įamžintas lovoje su trimis moterimis. Kanalo žurnalistai pranešė, kad moteris N.D.Tiwariui parūpino viena verslininkė, siekdama licencijos naudingosioms iškasenoms šioje valstijoje išgauti.

Valstijos administracija dar penktadienį pareiškė, kad vaizdo įrašas yra sufalsifikuotas. Gubernatoriaus atstovai taip pat kreipėsi į teismą ir sugebėjo pasiekti, kad televizijos kanalui būtų uždrausta pakartotinai transliuoti įrašą.

Praėjusio amžiaus devintajame dešimtmetyje N.D.Tiwaris buvo žinomas politikas, 1986–1987 jis ėjo Indijos užsienio reikalų ministro pareigas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius